Automaattisen hintatarjousstrategian määritelmä

Automaattisessa hintatarjousstrategiassa mainostesi hintatarjoukset määritetään automaattisesti sen mukaan, miten todennäköisesti kukin mainos johtaa klikkaukseen tai konversioon. Kukin automaattinen hintatarjousstrategia on suunniteltu siten, että voit saavuttaa sen avulla tietyn yrityksesi kannalta tärkeän tavoitteen.

• Automaattisten hintatarjousten avulla säästyt paljolta vaivalta ja turhilta arvailuilta tehokkuustavoitteidesi mukaisten hintatarjousten määrittämisessä. Toisin kuin manuaalisissa klikkauskohtaisissa hintatarjouksissa, automaattisissa hintatarjouksissa et joudu päivittämään tiettyjen mainosryhmien tai avainsanojen hintatarjouksia manuaalisesti.
  • Erilaisten automaattisten hintatarjousstrategioiden avulla voit kasvattaa klikkausten tai konversioiden määrää, nostaa konversioarvoa tai parantaa näkyvyyttä hakutuloksissa.
  • Konversioihin perustuvissa automaattisissa hintatarjousstrategioissa kullekin huutokaupalle määritetään erilliset hintatarjoukset huutokaupan aikana saatavilla olevien tietojen perusteella. Näihin tietoihin sisältyvät kellonaika, näytettävä mainos ja käyttäjän sijainti sekä käyttäjän käyttämä laite, selain ja käyttöjärjestelmä.
  • Automaattisten hintatarjousten tehokkuus voi parantua ajan myötä, sillä tekniikka pystyy hyödyntämään aiempien hintatarjousten tehokkuustietoja tulevien hintatarjousten määrittämisessä.
  • Kaikkia automaattisia hintatarjousstrategioita voidaan käyttää portfoliostrategioina. Osa niistä on käytettävissä myös vakiostrategioina.