Automaattisen hintatarjousstrategian määritelmä

Hintatarjousstrategia, joka käyttää Googlen tekoälyä hintatarjousten asettamiseen mainoksille sen perusteella, miten todennäköisesti mainos johtaa klikkaukseen tai konversioon. Jokainen automaattinen hintatarjousstrategia on suunniteltu siten, että voit saavuttaa sen avulla tietyn yrityksesi kannalta tärkeän tavoitteen.

• Automaattisten hintatarjousten avulla säästyt paljolta vaivalta ja turhilta arvailuilta tulostavoitteidesi mukaisten hintatarjousten valitsemisessa. Toisin kuin manuaalisissa klikkauskohtaisissa hintatarjouksissa, automaattisissa hintatarjouksissa et joudu päivittämään tiettyjen mainosryhmien tai avainsanojen hintatarjouksia manuaalisesti.
  • Erilaisten automaattisten hintatarjousstrategioiden avulla voit kasvattaa klikkausten tai konversioiden määrää, nostaa konversioarvoa tai parantaa näkyvyyttä hakutuloksissa.
  • Smart Bidding ‐strategiat ovat konversioihin tai arvoon perustuvia automaattisia hintatarjousstrategioita, joissa kullekin huutokaupalle määritetään erilliset hintatarjoukset huutokaupan aikana saatavilla olevien tietojen perusteella. Näihin tietoihin sisältyvät kellonaika, käyttäjälle näkyvä mainos ja käyttäjän sijainti sekä tämän käyttämä laite, selain ja käyttöjärjestelmä.
  • Automaattisten hintatarjousten tulokset voivat parantua ajan myötä, sillä tekniikka pystyy hyödyntämään aiempien hintatarjousten tulostietoja tulevien hintatarjousten asettamisessa.
  • Voit määrittää automaattisen hintatarjousstrategian portfoliotasolla useille kampanjoille tai vakiohintatarjousstrategian kampanjatasolla.