Automatisk budstrategi: Definition

En budstrategi, der bruger Googles AI til at angive bud for dine annoncer ud fra sandsynligheden for, at den aktuelle annonce fører til et klik eller en konvertering. Hver type automatisk budstrategi er udviklet med det formål at hjælpe dig med at opnå et konkret mål for din virksomhed.

• Med automatisk budgivning kan du nå dine effektivitetsmål uden at skulle en masse arbejde og gætteri. I modsætning til manuel CPC-budgivning behøver du ikke at opdatere bud for specifikke annoncegrupper eller søgeord manuelt.
  • De forskellige typer automatiske budstrategier kan hjælpe dig med at opnå flere klik, større synlighed i søgeresultaterne, flere konverteringer og større konverteringsværdi.
  • Smart Bidding-strategier er konverteringsbaserede eller værdibaserede automatiske budstrategier, hvor der angives unikke bud for hver auktion ud fra de oplysninger, der er tilgængelige på auktionstidspunktet. Disse oplysninger omfatter tidspunkt på dagen, den konkrete annonce, der vises, samt brugerens enhed, geografiske lokation, browser og operativsystem.
  • Automatiske budstrategier "lærer" løbende ud fra oplysninger om et buds effektivitet med henblik på optimering af fremtidige bud.
  • Du kan angive en automatisk budstrategi på porteføljeniveau for flere kampagner eller en standardbudstrategi på kampagneniveau.