Automatisk budstrategi: Definition

En budstrategi, hvor der automatisk angives bud for dine annoncer, alt efter hvor stor sandsynlighed der er for, at den aktuelle annonce fører til et klik eller en konvertering. Hver type automatisk budstrategi er udviklet med det formål at hjælpe dig med at opnå et konkret mål for din virksomhed.

• Med automatisk budgivning kan du nå dine effektivitetsmål uden at skulle bekymre dig om det besvær og gætteri, der kan være forbundet med manuel budgivning. I modsætning til hvordan det forholder sig med manuel CPC-budgivning, behøver du ikke opdatere bud for konkrete annoncegrupper eller søgeord manuelt.
  • De forskellige typer automatiske budstrategier kan hjælpe dig med at opnå flere klik, større synlighed i søgeresultaterne, flere konverteringer og større konverteringsværdi.
  • Med konverteringsbaserede automatiske budstrategier angives der unikke bud for hver enkelt auktion ud fra de oplysninger, der er tilgængelige på auktionstidspunktet. Disse oplysninger omfatter tidspunkt på dagen, den konkrete annonce, der vises, samt brugerens enhed, geografiske placering, browser og operativsystem.
  • Automatiske budstrategier "lærer" løbende ud fra oplysninger om et buds effektivitet med henblik på optimering af fremtidige bud.
  • Alle automatiske budstrategier kan vælges som porteføljestrategier, og nogle af dem kan også vælges som standardstrategier.