Opret en kampagne

En kampagne er et sæt relaterede annoncegrupper, der ofte bruges til at organisere de kategorier af produkter eller tjenester, som du tilbyder. Hver kampagne er centreret om et mål, som skal stemme overens med det, du primært ønsker at opnå med din kampagne, f.eks. salg eller websitetrafik. Du kan først oprette annoncer på din konto, når du har oprettet mindst én kampagne.

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter en kampagne for din virksomhed.

Før du begynder

Sæt dig ind i de forskellige kampagnetyper og kampagneindstillinger for at finde ud af, hvordan du konfigurerer din kampagne, så den understøtter dine forretningsmæssige mål.

I den nye Google Ads-oplevelse skal du starte med at vælge mål, når du opretter en kampagne. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.

Kampagnemålene skal vælges først

I den nye Google Ads-oplevelse oprettes kampagner ud fra et mål, og funktioner og indstillinger er baseret på de handlinger, du gerne vil have, at dine kunder skal foretage. Alle kampagneindstillinger og mål er tilgængelige for dig, uanset hvilke mål du vælger, og du kan til enhver tid ændre dine mål.

Kampagnetyper og netværk

Kampagnetypen er afgørende for, hvor kunderne får vist dine annoncer, og hvilke indstillinger og muligheder der er tilgængelige for dig. I den nye Google Ads-oplevelse er der sket nogle ændringer mht. kampagnetyper. Hvis du f.eks. vil oprette en kampagne på Søgenetværket, der er målrettet mod Displaynetværket (svarende til kampagnetypen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" i den forrige AdWords-oplevelse), kan du vælge "Søgekampagne" som kampagnetype og derefter tilføje Displaynetværket under netværksindstillingerne. Få flere oplysninger om kampagnetyper.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.
    • Hvis du allerede har oprettet en kampagne på din konto, skal du klikke på fanen Kampagner og fortsætte til næste trin.
    • Hvis du har en AdWords-konto, men endnu ikke har oprettet en kampagne, skal du klikke på Opret din første kampagne. Fortsæt derefter til trin 5.
  2. Klik på knappen + Kampagne.
  3. Vælg den kampagnetype, du vil bruge, på rullemenuen. De fleste annoncører bruger "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" (anbefales til nye annoncører), "Kun Søgenetværket" eller "Kun Displaynetværket", men der er også andre tilgængelige kampagnetyper. Få flere oplysninger om valg af kampagnetype.
  4. Navngiv din kampagne i kampagneindstillingerne.
  5. Klik på rullemenuen ud for "Type", hvis du vil ændre kampagnetypen. Vælg derefter en eventuel kampagneundertype, f.eks. "Standard" (anbefales til nye annoncører) eller "Alle funktioner". Mulighederne med hensyn til undertype varierer, alt efter hvilken kampagnetype du har valgt. Hvis der er tale om en kampagne af typen "Kun Displaynetværket", skal du vælge et marketingmål, f.eks. "Få kunderne til at handle" og derefter "Personer, der ringer til din virksomhed". Få flere oplysninger om kampagneundertyper.
  6. Angiv følgende indstillinger (få flere oplysninger om kampagneindstillinger):
    • Placeringer
    • Sprog
    • Budstrategi
    • Budget
    • Annonceudvidelser
  7. Klik på Gem og fortsæt. Du kan til enhver tid redigere dine kampagneindstillinger.

Tip!

Hvis du allerede har konfigureret en lignende kampagne og gerne vil bruge de samme indstillinger, kan du spare tid ved at overføre indstillingerne fra din allerede oprettede kampagne til din nye kampagne. Du kan se valgmuligheden "eller indlæs indstillinger fra" med tilhørende rullemenu umiddelbart under kampagnetypen.

Du kan også hurtigt kopiere og indsætte en eksisterende kampagne fra rullemenuen "Rediger" på fanen "Kampagner". Du skal blot markere afkrydsningsfeltet ud for den kampagne, som du vil kopiere, vælge "Kopiér" på rullemenuen "Rediger" og derefter vælge "Sæt ind" på rullemenuen for at oprette den nye kampagne.