De manier wijzigen waarop u biedt

Google Ads biedt veel verschillende manieren om uw biedingen in te stellen, van handmatige CPC-biedingen tot een aantal automatische biedstrategieën. Elke manier is ontworpen om u te helpen een specifieke zakelijke doelstelling te behalen. Uw doelstellingen kunnen in sommige gevallen veranderen, waardoor uw biedstrategie ook moet worden aangepast.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de biedstrategie van uw campagne kunt wijzigen. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op campagnes in het zoeknetwerk en het Display Netwerk en Shopping-campagnes.

Voordat u begint

Als u nog niet bekend bent met de verschillende manieren waarop u kunt bieden, kunt u meer informatie lezen in Een biedstrategie bepalen op basis van uw doelen.

Hoe u de biedstrategie van uw campagne kunt bewerken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Campagnes.
  3. Selecteer de campagne die u wilt bewerken.
  4. Klik op Instellingen in het paginamenu voor deze campagne.
  5. Open Bieden en klik vervolgens op Biedstrategie wijzigen.
  6. Selecteer uw nieuwe biedstrategie in het dropdown-menu.
  7. Klik op Opslaan.