Avainsanat: määritelmä

Valitsemasi sanat tai ilmaukset, jotka kuvaavat tuotettasi tai palveluasi ja auttavat määrittämään, milloin ja missä mainoksesi voidaan näyttää.

• Valitsemiasi avainsanoja käytetään mainosten näyttämisessä ihmisille. Valitse mainoskampanjan kannalta laadukkaita ja osuvia avainsanoja. Tämä voi auttaa sinua tavoittamaan ainoastaan kiinnostuneimmat ihmiset, joista tulee todennäköisemmin asiakkaitasi.
  • Kun joku tekee haun Googlessa, mainoksesi voidaan näyttää avainsanojesi ja kyseisen henkilön hakutermien vastaavuuden perusteella. Avainsanoja käytetään myös mainoksesi yhdistämisessä Google-verkoston sivustoihin, jotka liittyvät avainsanoihisi ja mainoksiisi.

• Hyvä avainsanaluettelo voi auttaa parantamaan mainosten tehokkuutta ja välttämään korkeampia hintoja. Heikot avainsanat voivat johtaa hintojen nousemiseen ja mainoksen sijainnin alenemiseen.
  • Voit lisätä avainsanoihisi hakutyyppejä hallitaksesi sitä, millaisiin hakuihin mainoksesi voidaan yhdistää.

Avainsanojen toiminta
Hyvän avainsanaluettelon luominen
Lisätietoja avainsanojen hakutyypeistä
Lue lisää artikkeleita avainsanoista