IP-adresse

Et entydigt nummer, som hver enkelt computer eller enhed, der tilsluttes internettet, tildeles.

• Internetenheder tildeles IP-adresser af internetudbydere (ISP'er). Nogle gange tildeler internetudbydere (også kaldet ISP'er) tildeler den samme IP-adresse til mange computere. Derfor kan flere computere have identiske IP-adresser.
  • IP-adresser kan ofte anvendes til at identificere det sted, hvorfra en computer er tilsluttet internettet. Når du angiver målretning efter sted for din annoncekampagne, hjælper IP-adresser Google Ads med at finde ud af, hvilke kunder der tilsyneladende bruger en computer i det område, du målretter mod.
  • Du kan bruge ekskludering af IP-adresser til at forhindre din annonce i at blive vist til en bestemt IP-adresse.

Sådan vises IP-adresser

IP-adresser kan vises i følgende former:

Versionsnavn Skabelon Beskrivelse
IPv4 x.x.x.x x repræsenterer et tal mellem 0 og 255 og kaldes en oktet. Alle IPv4-adresser skal indeholde tre punktummer og fire oktetter.
IPv6 y : y : y : y : y : y : y : y y repræsenterer sektioner, der kaldes segmenter, og y kan være en hvilken som helst værdi mellem 0000 og FFFF (ved brug af tallene fra 0-9 og bogstaverne fra A-F). Der skal være 8 segmenter, som adskilles af koloner, ikke punktummer.

Om ekskludering af IP-adresser
Læs artikler om målretning efter sted