Visninger: definisjon

Visninger er antall ganger annonsen din vises. En visning telles hver gang annonsen din vises på en søkeresultatside eller på et annet nettsted i Google-nettverket. Merk: Hvis annonser eller søkeord ikke får nok visninger, kan du lese Problemer med varierende visninger.

• Hver gang annonsen din vises på Google eller i Google-nettverket, teller det som én visning.
  • I enkelte tilfeller vises bare en del av annonsen din. I Google Maps kan vi for eksempel bare vise bedriftsnavnet ditt og stedet eller bare bedriftsnavnet og den første linjen i annonseteksten.
  • Antall annonsevisninger kan av og til bli vist i kontoen under forkortelsen «Visn.».