Visninger: definisjon

Visninger vil si antallet ganger annonsen din vises. Det telles en visning hver gang annonsen din vises på en søkeresultatside eller et annet nettsted i Google-nettverket.

• Hver gang annonsen din vises på Google eller i Google-nettverket, teller det som én visning.
  • I enkelte tilfeller vises bare en del av annonsen din. I Google Maps kan vi for eksempel vise bare bedriftsnavnet ditt og stedet, eller vi kan vise bare bedriftsnavnet og den første linjen i annonseteksten.
  • Antall annonsevisninger kan av og til bli vist i kontoen under forkortelsen «Visn.».