Näyttökerta: Määritelmä

Näyttökerta eli impressio ilmaisee, miten usein mainoksesi näytetään. Näyttökerta lasketaan aina, kun mainoksesi näytetään Google-verkoston hakutulossivulla tai muulla verkoston sivustolla.

• Näyttökerta lasketaan aina, kun mainoksesi näytetään Googlessa tai Google-verkostossa.
  • Joissain tapauksissa voidaan näyttää vain osa mainoksestasi. Esimerkiksi Google Mapsissa näytetään vain yrityksen nimi ja sijainti tai yrityksen nimi ja mainostekstin ensimmäinen rivi.
  • Google Instantia käytettäessä näyttökerta voidaan laskea seuraavien tapahtumien yhteydessä:
    • Henkilö alkaa kirjoittaa hakulauseketta ja klikkaa sitten sivun mitä tahansa kohtaa, kuten hakutulosta, mainosta tai aiheeseen liittyvää hakua.
    • Henkilö kirjoittaa haun ja napsauttaa sitten Haku-painiketta, painaa Enter tai valitsee avattavasta valikosta ennakoidun kyselyn.
    • Henkilö lopettaa kirjoittamisen, ja tulokset näkyvät vähintään kolmen sekunnin ajan.
  • Mainoksesi näyttökertojen lukumäärästä voidaan joskus käyttää tililläsi lyhennettä näyttök.