Eksponeringer: Definition

Hvor ofte din annonce vises. Det tæller som en eksponering, hver gang din annonce vises på en søgeresultatside eller et andet website på Google Netværk.

• Hver gang din annonce vises på Google eller Google Netværk, tælles det som én eksponering.
  • I visse tilfælde bliver der kun vist en del af din annonce. I Google Maps kan det f.eks. være, at vi kun viser din virksomheds navn og placering eller kun din virksomheds navn og første linje af annonceteksten.
  • Forkortelsen "Eksp." vil nogle gange blive vist på din konto og angiver antallet af eksponeringer for din annonce.