Eksponeringer: Definition

Dette angiver, hvor ofte din annonce bliver vist. Der tælles en eksponering, hver gang din annonce bliver vist på en søgeresultatside eller et andet website på Google-netværket. Bemærk! Læs Problemer med udsving i antallet af eksponeringer, hvis din annonce eller dine søgeord ikke genererer nok eksponeringer.

• Der tælles én eksponering, hver gang din annonce bliver vist på Google eller Google-netværket.
  • I visse tilfælde bliver der kun vist en del af din annonce. I Google Maps kan det f.eks. være, at vi kun viser din virksomheds navn og geografiske placering eller din virksomheds navn og første linje af annonceteksten.
  • Nogle gange bliver forkortelsen "Eksp." vist på dine konto sammen med antallet af eksponeringer af din annonce.