Impressions: definició

La freqüència amb què es mostra el vostre anunci. Es comptabilitza una impressió cada vegada que l'anunci es mostra en una pàgina de resultats de cerca o en un altre lloc web de la Xarxa de Google. Nota: si l'anunci o les paraules clau no reben prou impressions, llegiu l'article Problemes amb la fluctuació d'impressions.

• Cada vegada que l'anunci apareix a Google o a la Xarxa de Google, es compta com una impressió.
  • És possible que en alguns casos només es mostri una secció del vostre anunci. Per exemple, a Google Maps, és possible que mostrem només el nom i la ubicació de la vostra empresa i la primera línia del text de l'anunci.
  • De vegades, veureu l'abreviatura "Impr." al vostre compte, amb què s'indica el nombre d'impressions de l'anunci.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda