Google Ads – definisjon

Google Ads er Googles nettbaserte annonseringsprogram. Med Google Ads kan du opprette nettbaserte annonser for å nå ut til folk akkurat når de er interessert i produktene og tjenestene du tilbyr.

• Med Google Ads kan du markedsføre bedriften din, bidra til salg av produkter eller tjenester, bidra til økt bevissthet og øke trafikken til nettstedet ditt.
  • Google Ads-kontoer administreres på nettet, slik at du når som helst kan opprette og endre annonsekampanjer, inkludert annonsetekst, innstillinger og budsjett.
  • Det stilles ikke krav til minimumsbetaling, og du velger og styrer budsjettet ditt selv. Du velger også hvor annonsene skal vises, og angir et budsjett som passer for deg, og det er enkelt å måle hvor effektiv annonsen er.

Mer informasjon om Google Ads
Slik kommer du i gang med Google Ads
Les flere artikler