Google Ads: Definition

Google Ads er Googles program til onlineannoncering. I Google Ads kan du oprette onlineannoncer for at nå ud til folk på lige præcis det tidspunkt, hvor de er interesseret i de produkter og tjenester, som du tilbyder.

• Google Ads er et produkt, som du kan bruge til at promovere din virksomhed, hjælpe med at sælge produkter og tjenester, skabe opmærksomhed og øge trafikken på dit website.
  • Google Ads-konti administreres online, så du kan altid oprette og ændre din annoncekampagne, herunder din annoncetekst, dine indstillinger og dit budget.
  • Der er ikke nogen binding til et bestemt minimumsbeløb, og du lægger og styrer dit eget budget. Du vælger, hvor dine Google Ads-annoncer kan blive vist, og angiver et budget, som du har det godt med – og du kan nemt måle effekten af din annonce.

Mere om Google Ads
Sådan kommer du godt i gang med Google Ads
Se flere artikler