Kampagneeksperiment: Definition

Et kampagneeksperiment giver dig mulighed for at sammenligne din kladdes effektivitet med den oprindelige kampagnes effektivitet. Eksperimenter anvender en del af den oprindelige kampagnes trafik og budget og kører sideløbende med den oprindelige kampagne i et bestemt tidsrum.

• Når du har oprettet en kladde, kan du konvertere den til et eksperiment.
  • Du kan overvåge eksperimentet løbende og sammenligne dets effektivitet med den oprindelige kampagnes effektivitet. Du kan også vælge at afslutte eksperimentet. Når du vælger at afslutte eksperimentet, ophører det, når dagen er omme.
  • Du kan kun køre ét eksperiment ad gangen for hver kampagne.
  • Eksperimenter er kun tilgængelige til søgekampagner og kampagner på Displaynetværket.

Opret et kampagneeksperiment
Om kampagnekladder og -eksperimenter