Stedsmålretting

Med denne innstillingen kan du velge ønskede målrettingssteder for å nå ut til kundene dine. Finn ut hvordan du kan målrette annonser mot geografiske steder.

• Med stedsmålretting kan du velge bestemte steder der du vil at annonsene dine skal vises. Annonsene blir så vist til folk på de aktuelle stedene.
  • I de fleste kampanjetyper kan du velge å vise annonsene dine på steder som hele land eller områder i et land (f.eks. byer eller territorier), innenfor en radius rundt et sted eller på de stedene du har Google Min bedrift-beliggenheter. Du kan også få forslag fra Google Ads om relaterte steder du kan velge å målrette annonsene mot, basert på de nåværende innstillingene dine.
  • Hvis du ikke vil vise annonsene på bestemte områder, kan du dessuten ekskludere disse stedene i kampanjene.
  • Kampanjer med hotellannonser – som fortrinnsvis skal vises til reisende – kan bare målrettes mot og ekskluderes fra land eller territorier.
  • Med stedsmålretting kan du enklere fokusere annonseringen på de stedene der du finner de rette kundene. Som et resultat av dette oppnår du forhåpentligvis også økt fortjeneste. Vi foreslår at du velger områder der bedriften din kan betjene de ideelle kundene dine.

Linker til beslektet innhold