Stedsmålretting

En innstilling du kan bruke til å velge målrettede steder for å nå ut til kundene dine.

• For hver annonsekampanje kan du velge steder der du vil at annonsen skal vises. Når du bruker stedsmålretting, kan annonsene dine vises til personer som befinner seg på disse stedene.
  • Du kan velge steder som for eksempel hele land, områder innenfor et land (f.eks. byer eller territorier) eller til og med en radius rundt et sted – eller Google Min bedrift-steder – der du vil at annonsene dine skal vises. Du kan også få forslag fra Google Ads om beslektede steder du kan velge å målrette mot, basert på de nåværende innstillingene dine.
  • Med stedsmålretting er det enklere å fokusere annonseringen din på steder der du finner de rette kundene. Forhåpentligvis oppnår du også økt fortjeneste som et resultat av dette. Vi foreslår at du velger områder der bedriften din kan betjene de ideelle kundene dine.
  • Husk at du også kan velge å ekskludere steder i kampanjene dine, hvis du ikke vil at annonsene dine skal vises i bestemte områder.

Les mer om stedsmålretting
Les flere artikler