Aluekohdistus

Aluekohdistuksen avulla voit valita kohdistusalueet, joilla tavoitat asiakkaasi.

• Voit valita jokaiselle kampanjalle sijainnit, joissa haluat mainoksesi näkyvän. Aluekohdistus näyttää sitten mainoksiasi näissä sijainneissa oleville käyttäjille.
  • Voit valita sijainneiksi kokonaisia maita, maan sisällä olevia paikkoja, kuten kaupunkeja tai alueita, Google My Business ‑sijainteja tai jopa alueen, joka sijaitsee tietyllä säteellä sijainnista. Voit näyttää mainoksiasi näissä paikoissa. Google Ads voi myös ehdottaa nykyisten asetustesi perusteella samankaltaisia sijainteja, joihin voit kohdistaa mainoksesi.
  • Aluekohdistus auttaa sinua keskittämään mainontasi kohdeasiakkaidesi alueille. Tavoitteena on kasvattaa yrityksesi tuottoa. Suosittelemme, että valitset alueita, joissa yrityksesi voi palvella ihanteellisia asiakkaitaan.
  • Muistathan, että voit myös sulkea pois sijainteja kampanjoistasi, jos et halua näyttää mainoksiasi tietyillä alueilla.

Lisätietoja aluekohdistuksesta
Lisää artikkeleita