Aluekohdistus

Aluekohdistuksen avulla voit valita kohdistusalueet, joilla tavoitat asiakkaasi. Katso, miten voit kohdistaa mainokset maantieteellisiin sijainteihin.

• Aluekohdistuksen avulla voit valita tietyt sijainnit, joissa haluat mainoksesi näkyvän Aluekohdistus näyttää sitten mainoksiasi näissä sijainneissa oleville käyttäjille.
  • Useimmissa kampanjatyypeissä voit valita sijainneiksi kokonaisia maita, maan sisällä olevia paikkoja, kuten kaupunkeja tai alueita, Google My Business ‑sijainteja tai jopa alueen, joka sijaitsee tietyllä säteellä sijainnista. Voit näyttää mainoksiasi näissä paikoissa. Google Ads voi myös ehdottaa nykyisten asetustesi perusteella samankaltaisia sijainteja, joihin voit kohdistaa mainoksesi.
  • Voit myös sulkea pois tietyt sijainnit kampanjoista, jos et halua näyttää mainoksia kyseisillä alueilla.
  • Hotel Ads ‑kampanjoissa, jotka on yleensä tarkoitettu matkustelevalle yleisölle, voidaan käyttää vain maa‑ tai aluekohdistusta.
  • Aluekohdistus auttaa sinua keskittämään mainontasi kohdeasiakkaidesi alueille. Tavoitteena on kasvattaa yrityksesi tuottoa. Suosittelemme, että valitset alueita, joissa yrityksesi voi palvella ihanteellisia asiakkaitaan.