Geografisk målretning

En indstilling, der giver dig mulighed for at målrette mod bestemte steder for at nå ud til dine kunder. Se, hvordan du målretter annoncer mod geografiske placeringer.

• Geografisk målretning giver dig mulighed for at vælge bestemte steder, hvor du vil have din annonce vist.
  • Dine annoncer kan som standard blive vist til personer, der p.t. eller jævnligt befinder sig på dine målrettede steder, eller som har vist interesse for disse steder. Hvis du f.eks. ejer et bageri i Paris og vælger Paris som et målrettet sted, kan dine annoncer blive vist til personer, der p.t. eller jævnligt befinder sig i Paris, eller til personer, der har vist interesse for bagerier i Paris (nu eller tidligere). Du kan alternativt bruge andre stedmuligheder til at begrænse de typer af steder, du målretter mod
  • For de fleste kampagnetyper kan du vælge de steder, hvor dine annoncer skal vises. Du kan f.eks. vælge hele lande, områder inden for et land såsom byer eller territorier og endda en radius omkring et sted. Du kan også vælge din virksomhedsprofils adresser. Google Ads kan også foreslå relaterede steder, som du kan vælge at målrette mod ud fra dine nuværende indstillinger.
  • Du kan også vælge steder, der skal ekskluderes i dine kampagner, hvis du ikke ønsker, at dine annoncer skal vises i bestemte områder.
  • Med geografisk målretning kan du fokusere annonceringen på en sådan måde, at det hjælper dig med at finde de rette kunder til virksomheden, hvilket forhåbentlig kan hjælpe med at øge indtjeningen.

Husk!
Geografisk målretning er baseret på en række forskellige signaler, bl.a. brugernes indstillinger, enheder og adfærd på vores platform, og det er Googles bedste bud på visning af annoncer til brugere, som opfylder dine placeringsindstillinger. Da disse signaler varierer, er der ingen garanti for 100 % nøjagtighed i alle situationer.

Som altid bør du løbende tjekke og eventuelt justere dine overordnede effektivitetsmetrics for at sikre, at indstillingerne opfylder annonceringsmålene.