Geografisk målretning

En indstilling, der giver dig mulighed for at målrette mod bestemte steder for at nå ud til dine kunder.

• For hver annoncekampagne kan du vælge steder, hvor du gerne vil vise din annonce. Geografisk målretning gør det muligt for dine annoncer at blive vist for personer på disse steder.
  • Du kan vælge steder såsom hele lande, områder inden for et land såsom byer eller territorier og endda en radius omkring et sted eller dine Google My Business-placeringer, hvor dine annoncer skal vises. Google Ads kan også foreslå relaterede steder, som du kan vælge at målrette mod ud fra dine nuværende indstillinger.
  • Med geografisk målretning kan du fokusere din annoncering på de områder, hvor de rette potentielle kunder befinder sig, hvilket forhåbentlig kan hjælpe dig med at øge din indtjening. Vi foreslår, at du vælger områder, hvor din virksomhed kan betjene dine ideelle kunder.
  • Husk, at du også kan vælge steder, der skal ekskluderes i dine kampagner, hvis du ikke vil have dine annoncer vist i bestemte områder.

Få flere oplysninger om geografisk målretning
Se flere artikler