Geografisk målretning

En indstilling, der giver dig mulighed for at målrette mod bestemte steder for at nå ud til dine kunder. Se, hvordan du målretter annoncer mod geografiske placeringer.

• Geografisk målretning giver dig mulighed for at vælge bestemte steder, hvor du vil have din annonce vist. Geografisk målretning gør det muligt for dine annoncer at blive vist for personer på disse steder.
  • For de fleste kampagnetyper kan du vælge områder, hvor dine annoncer skal vises. Du kan f.eks. vælge hele lande, områder inden for et land (f.eks. byer eller regioner), en radius omkring et sted eller dine virksomhedsadresser i Google My Business. Google Ads kan også foreslå relaterede steder, som du kan vælge at målrette mod ud fra dine nuværende indstillinger.
  • Du kan også vælge steder, der skal ekskluderes i dine kampagner, hvis du ikke ønsker, at dine annoncer skal vises i bestemte områder.
  • Hotelannoncekampagner, som typisk er beregnet til en målgruppe af rejsende, kan kun målrettes mod og ekskluderes efter land eller område.
  • Med geografisk målretning kan du fokusere din annoncering på de områder, hvor de rette potentielle kunder befinder sig, hvilket forhåbentlig kan hjælpe dig med at øge din indtjening. Vi foreslår, at du vælger områder, hvor din virksomhed kan betjene dine ideelle kunder.