Retningslinjer for annonsering

Retningslinjer for annonsene dine, søkeordene dine og nettstedet ditt. Annonser som bryter med retningslinjene våre, vil ikke kunne kjøres.

• Gå til Google Ads Retningslinjesenter for å gjennomgå retningslinjene som kan gjelde for deg.
  • Googles retningslinjer for annonsering er utviklet for å fremme en god brukeropplevelse for folk som ser på annonsene dine, bidra til at du oppnår gode resultater gjennom annonsene, og sikre at annonsene overholder den gjeldende lovgivningen i landene de vises i.
  • Alle annonser går gjennom en godkjenningsprosess for å sikre at annonsene er trygge og egnede for brukerne. Hver gang du oppretter en ny annonse eller gjør endringer i en eksisterende annonse, sendes den automatisk til evaluering for å sikre at den overholder retningslinjene våre for annonsering.
  • Når vi oppdager brudd på disse retningslinjene, merkes de aktuelle annonsene med ikke godkjent eller stanset, og de kan ikke vises så lenge de har en slik status.

Om godkjenningsprosessen