Retningslinjene for annonsering

Retningslinjene for annonser, søkeord og nettsteder. Annonser som bryter med retningslinjene våre, blir ikke vist.

• Gjennomgå retningslinjene som gjelder for deg, i retningslinjesenteret for Google Ads.
  • Googles retningslinjer for annonsering er utviklet for å fremme en god brukeropplevelse for folk som ser på annonsene dine, bidra til at du oppnår gode resultater gjennom annonsene, og sikre at annonsene overholder den gjeldende lovgivningen i landene de vises i.
  • Alle annonser må gjennom en godkjenningsprosess for å sikre at de er trygge og egnet for brukerne. Hver gang du lager en ny annonse eller endrer en nåværende annonse, sendes den automatisk til evaluering for å sikre at den overholder retningslinjene våre for annonsering.
  • Når vi oppdager brudd på disse retningslinjene, merkes de aktuelle annonsene med Ikke godkjent eller Stanset, og de blir ikke vist så lenge de har en av disse statusene.

Om prosessen for gjennomgang av annonser