Mainostuskäytännöt

Mainostuskäytännöt pitävät sisällään mainoksia, avainsanoja ja sivustoja koskevat ohjeet. Käytäntöjen vastaiset mainokset eivät voi näkyä.

• Katso Google Ads ‑käytäntökeskuksesta sinua mahdollisesti koskevat ohjeet.
  • Googlen mainostuskäytäntöjen tarkoitus on tarjota hyvä käyttökokemus mainoksiamme katsoville ihmisille, auttaa sinua onnistumaan mainonnassa ja varmistaa, että mainokset noudattavat niissä maissa sovellettavia lakeja, joissa niitä näytetään.
  • Kaikki mainokset käyvät läpi hyväksymisprosessin, jolla varmistetaan, että mainokset ovat turvallisia ja käyttäjille sopivia. Aina kun luot uusia mainoksia tai teet muutoksia nykyisiin mainoksiin, ne lähetetään automaattisesti tarkistettaviksi, jotta voidaan varmistaa, että ne noudattavat mainostuskäytäntöjämme.
  • Näitä käytäntöjä rikkovat mainokset merkitään hylätyiksi tai jäädytetyiksi, eivätkä näissä tiloissa olevat mainokset voi näkyä.

Tietoja mainosten hyväksymisprosessista