Annonceringspolitikker

Retningslinjer for dine annoncer, dine søgeord og dit website. Annoncer, der overtræder vores politikker, kan ikke køre.

• Gå til Politikcenter for Google Ads for at se de retningslinjer, der kan gælde for dig.
  • Googles annonceringspolitikker er udarbejdet til at give personer, der ser vores annoncer, en god oplevelse, for at hjælpe dig med at opnå succes med dine annoncer og for at sikre, at annoncerne overholder gældende lov i de lande, hvor de vises.
  • Alle annoncer gennemgår en godkendelsesproces for at sikre, at de er sikre og passende i forhold til brugerne. Hver gang du opretter en ny annonce eller foretager ændringer af en eksisterende annonce, bliver den automatisk sendt til gennemgang for at sikre, at den overholder vores annonceringspolitikker.
  • De annoncer, vi anser for at overtræde disse politikker, markeres som Afvist eller Suspenderet, og de vil ikke kunne køre, så længe de har denne status.

Om processen for annoncegennemgang