Dagligt budget: Definition

Et beløb, som du angiver for hver annoncekampagne for at fastlægge, hvor meget du gennemsnitligt vil bruge hver dag.

Daily budget
  • Du angiver et gennemsnitligt dagligt budget for hver Google Ads-kampagne. På de dage, hvor din annonce er mere populær, tillader Google Ads op til det dobbelte af dit gennemsnitlige daglige budget, så du ikke går glip af de værdifulde klik.
  • Men bare rolig, over en måned vil du ikke blive opkrævet mere end dit gennemsnitlige daglige budget gange det gennemsnitlige antal dage i en måned (30,4). For kampagner, der sættes på pause midt på måneden eller af andre årsager ikke kører hele måneden, vil du kunne opleve uoverensstemmelser mellem dine gennemsnitlige daglige budgetter og dine samlede debiteringer.
  • For kampagner, hvor du betaler for konverteringer, kan dine daglige udgifter overstige dit gennemsnitlige daglige budget mere end 2 gange.

Sådan ændrer du dit daglige budget
Om indstillinger for annoncelevering
Se flere artikler