Automaattiset maksut

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Automaattiset maksut on Google Adsin maksuasetus. Kun käytät tätä asetusta, kertyneet mainontakulut veloitetaan automaattisesti ensisijaisella maksutavallasi.

Jos käytät automaattisia maksuja, mainontakulut veloitetaan sinulta 30 päivän kuluttua edellisestä automaattisesta maksustasi tai silloin, kun tilisi saavuttaa tulorajan (tietyn ennalta määritetyn summan), sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin.

Tuloraja

Tuloraja on tietty kulujen määrä, jonka täytyttyä sinulta veloitetaan kyseiset kulut. Tämä raja alkaa määritetystä summasta, jonka näet laskutuksen Yhteenveto-sivulta. Summaa nostetaan automaattisesti, jos tuloraja saavutetaan ennen 30 päivän laskutusjakson päättymistä.

• Jos tilisi kulut saavuttavat tulorajan ennen kuin 30 päivää on kulunut, tulorajaa nostetaan. Tämä voi tapahtua useita kertoja, ennen kuin tilisi lopullinen raja täyttyy. Rajasummat määräytyvät tilisi, maasi ja valuuttasi mukaan.
  • Sinulta laskutettava summa voi olla hieman maksurajaa suurempi, jos kustannuksia kertyy tilillesi nopeasti. Kuluja voidaan veloittaa useita kertoja kuukaudessa, jos tilisi laskutuskynnys täyttyy toistuvasti kyseisenä aikana.
  • Tulorajan nostosta ei lähetetä ilmoitusta sähköpostitse tai muulla tavoin, mutta voit milloin tahansa tarkistaa nykyisen tulorajasi laskutuksen Yhteenveto-sivulta. Näet nykyisen tulorajasi klikkaamalla rataskuvaketta  ja valitsemalla Laskutus ja maksut. Avautuvalta Yhteenveto-sivulta näet edellisen maksun jälkeen kertyneet kulut, ja maksurajasumma näkyy etenemispalkin alla.

Veloituksen syyt
Automaattisia maksuja käsitteleviä artikkeleita
Veloitusongelmia käsitteleviä artikkeleita