Automatiske betalinger

Automatiske betalinger er en betalingsindstilling i Google Ads. Hvis du bruger denne indstilling, påløber der annonceringsomkostninger, som efterfølgende debiteres automatisk via din primære betalingsmetode.

Hvis du bruger automatiske betalinger, bliver du debiteret for din annoncering den første dag i hver måned, eller når din konto når det forudbestemte beløb, der kaldes din betalingsgrænse – alt efter hvad der indtræffer først.

Betalingsgrænse

Et omkostningsbeløb, som aktiverer debitering af disse omkostninger, når det nås. Beløbet er i første omgang et fast beløb, som du kan se på faktureringssiden Oversigt, og det forhøjes automatisk, hvis dine omkostninger når dette beløb inde udgangen af den månedlige faktureringsperiode.

• Når dine kontoomkostninger når grænsen inden månedens udgang, forhøjes din grænse. Dette kan ske flere gange, indtil din konto når den endelige grænse. Grænsebeløbene afhænger af konto, land og valuta.
  • Det beløb, du debiteres, kan være noget højere end grænsebeløbet, hvis der meget hurtigt løber omkostninger på en konto. Du kan blive debiteret flere gange på en måned, hvis din konto flere gange når din faktureringsgrænse i løbet af dette tidsrum.
  • Du modtager ingen mail eller notifikation, når din betalingsgrænse forhøjes, men du kan altid finde din aktuelle grænse på faktureringssiden Oversigt. Du kan se den aktuelle grænse ved at klikke på værktøjsikonet  Google Ads | tools [Icon] og vælge Indstillinger under "Fakturering". Derefter bliver du ført videre til siden Oversigt, hvor du kan se, hvor mange omkostninger der er påløbet siden din seneste betaling. Du finder din grænse under statuslinjen.