Automatiske betalinger

Automatiske betalinger er en betalingsindstilling i Google Ads. Hvis du bruger denne indstilling, påløber der annonceringsomkostninger, som efterfølgende debiteres automatisk via din primære betalingsmetode.

Hvis du bruger automatiske betalinger, bliver du enten faktureret for dine annonceringsomkostninger 30 dage efter din seneste automatiske debitering eller når forbruget på din konto når op på et foruddefineret beløb, som kaldes din betalingsgrænse – alt efter hvad der indtræffer først.

Betalingsgrænse

Din betalingsgrænse er det omkostningsbeløb, der vil aktivere debitering for de pågældende omkostninger. Beløbet er i første omgang et fast beløb, som du kan se på faktureringssiden Oversigt, og det forhøjes automatisk, hvis dine omkostninger når op på det pågældende beløb inden udgangen af faktureringscyklussen på 30 dage.

• Hvis omkostningerne på din konto når grænsen, inden der er gået 30 dage, forhøjes grænsen. Dette kan ske flere gange, indtil din konto når den endelige grænse. Grænsebeløbene afhænger af konto, land og valuta.
  • Det beløb, du debiteres, kan være noget højere end grænsebeløbet, hvis der meget hurtigt løber omkostninger på en konto. Du kan blive debiteret flere gange på en måned, hvis din konto flere gange når din faktureringsgrænse i løbet af dette tidsrum.
  • Du modtager ingen mail eller notifikation, når din betalingsgrænse forhøjes, men du kan altid finde din aktuelle grænse på faktureringssiden Oversigt. Du kan se din aktuelle grænse ved at klikke på tandhjulsikonet og vælge Fakturering og betalinger. Derefter bliver du ført videre til siden Oversigt, hvor du kan se, hvor mange omkostninger der er påløbet siden din seneste betaling. Du finder din grænse under statuslinjen.

Få en forståelse af, hvorfor du er blevet debiteret
Læs artikler om automatiske betalinger
Læs artikler om problemer med debiteringer