Automatiske betalinger

Hvis din automatiske betaling er blevet afvist, har du muligvis ikke konfigureret en e-fuldmagt for dit betalingskort, eller også overholder dit betalingskort ikke RBI-bestemmelserne.

Abonner på denne forumtråd for at få en vejledning i, hvordan du sikrer dig, at du overholder RBI-bestemmelserne.

Automatiske betalinger er en betalingsindstilling i Google Ads. Hvis du bruger denne indstilling, påløber der annonceringsomkostninger, som efterfølgende debiteres automatisk via din primære betalingsmetode.

Hvis du bruger automatiske betalinger, bliver du debiteret for dine annonceringsomkostninger, når forbruget på din konto når op på et foruddefineret beløb, som kaldes din betalingsgrænse. Du bliver debiteret den første dag i måneden.

Du kan muligvis skifte betalingsindstillingen for din konto fra automatiske til manuelle betalinger og omvendt i faktureringsindstillingerne for din konto. Det er kun muligt at skifte fra automatiske til manuelle betalinger i lande, hvor muligheden Manuel betalíng er tilgængelig. Hvis du i øjeblikket har valgt Manuelle betalinger, og denne mulighed ikke længere er tilgængelig i dit land, kan du kun skifte til Automatiske betalinger, og du vil ikke kunne skifte tilbage til Manuelle betalinger. Få flere oplysninger om tilgængeligheden af muligheden Manuelle betalinger her.

Sådan ændrer du din betalingsindstilling:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Skriv Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden, og vælg Indstillinger > Fakturering.
    • (Du kan også vælge at skrive tastaturgenvejen G B for at gå direkte til Fakturering).
  3. I sektionen "Betalingskonto" skal du klikke på redigeringsikonet Rediger indstilling, blyantikon ud for "Sådan betaler du".
  4. Vælg den ønskede betalingsindstilling på rullemenuen.
  5. Følg den fremgangsmåde, der vises i pop op-vinduet, for at bekræfte ændringen.

Bemærk! Det er kun brugere med administrator- eller redigeringsadgang til betalingsprofilen, der kan foretage denne ændring. Du kan tjekke din adgangstype ved skrive Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden for at vælge Indstillinger > Fakturering og rulle ned til sektionen "Betalingsbrugere" nederst på siden.

Hvis du har mere end én Google Ads-konto, er denne funktion muligvis ikke tilgængelig på alle dine konti.

Betalingsgrænse

Når dine annoncevisningsomkostninger når et bestemt beløb, der kaldes for betalingsgrænsen, debiteres din betalingsmetode automatisk for disse omkostninger. Du kan finde din kontos betalingsgrænse på siden "Faktureringsoversigt", og den forhøjes automatisk, hvis dine omkostninger når dette beløb inden udgangen af den månedlige faktureringsperiode.

Grænse og betalingsgrænser for første dag i måneden

• Når dine kontoomkostninger når grænsen inden månedens udgang, forhøjes din grænse. Dette kan ske flere gange, indtil din konto når den endelige grænse. Grænsebeløbene afhænger af konto, land og valuta.
  • Det beløb, du debiteres, kan være noget højere end grænsebeløbet, hvis der meget hurtigt løber omkostninger på en konto. Du kan blive debiteret flere gange på en måned, hvis din konto flere gange når din faktureringsgrænse i løbet af dette tidsrum.
  • Du modtager ingen mail eller notifikation, når din betalingsgrænse forhøjes, men du kan altid finde din aktuelle grænse på siden "Faktureringsoversigt". Du kan se den aktuelle grænse ved at klikke på værkt'jsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og vælge Oversigt under "Fakturering". Du finder grænsebeløbet på kortet "Næste automatiske betaling".

Baseret på frekvensen af månedlige debiteringer har nogle kunder mulighed for at hæve deres betalingsgrænse til et nyt beløb, der er højere end det maksimale anbefalede beløb, der automatisk er angivet af systemet. Denne indstilling giver brugere, der har mange månedlige debiteringer, mulighed for at blive debiteret færre gange i løbet af en måned, men med højere beløb.

Følg nedenstående trin for at se, om denne indstilling er aktiveret på din konto, og for at ændre din betalingsgrænse:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Indstillinger under "Fakturering".
  3. Du lander på siden "Indstillinger". Under "Sådan betaler du" i sektionen Betalingskonto kan du se din aktuelle grænse.
  4. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon for at se det anbefalede grænsebeløb for din konto og for at ændre det.
  5. Hvis du vil indstille din betalingsgrænse til det anbefalede beløb, skal du klikke på "Brug det anbefalede beløb" og derefter klikke på Gem
  6. Du kan også angive et vilkårligt betalingsgrænsebeløb op til en anbefalet værdi. Klik på Gem, når du er færdig.