Tuhannen näyttökerran hinta (CPM): määritelmä

Tämä on hintatarjousstrategia, jossa maksat jokaisesta tuhannesta katselukerrasta (impressiosta) Google Display ‑verkostossa.

Käyttäessäsi tuhannen näkyvän impression hintatarjouksia (vCPM) maksat vain silloin, kun mainoksesi näkyvät. Nykyiset tuhannen impression hintatarjoukset muunnetaan automaattisesti vCPM-hintatarjouksiksi, mutta sinun kannattaa päivittää hintatarjouksesi, koska näkyvät impressiot saattavat olla arvokkaampia. Lisätietoja katseltavissa olevien tuhannen näyttökerran hintatarjousten käyttämisestä