Sovelluksen käyttöön aktivoivat mainokset ja täsmälinkit

Sovelluksen käyttöön aktivoivia mainoksia käyttäessäsi voit kirjoittaa tekstin, joka kannustaa tiettyyn sovelluksen sisäiseen toimintaan, esimerkiksi kirjautumiseen, ostoksen tekemiseen tai lennon varaamiseen. Näiden mainosten avulla voit ohjata käyttäjät sellaisiin sovelluksesi osiin, joista he löytävät etsimänsä nopeammin ja helpommin kuin internetistä.

Ennen kuin aloitat

Näissä mainoksissa käytetään täsmälinkkejä (jotka ohjaavat tiettyihin sovelluksen osiin) siirtämään käyttäjät oikealle verkkosivulle. Jos haluat lukea lisää täsmälinkkien luomisesta, tutustu seuraaviin teknisiin ohjeisiin:

Sovelluksen käyttöön aktivoivien mainosten toiminta

Näissä mainoksissa voi näkyä sovelluksesi kuvake ja Asennettu-merkki, jolloin käyttäjä tietää, että hän jo asentanut kyseisen sovelluksen. Lisää mainokseen muutama kuvausrivi ja muokkaa myös painikkeen tekstiä, niin käyttäjät ohjataan sovellukseesi. Painike vie käyttäjät täsmälinkkiisi.

Kohde-URL-osoitteen sijaan sinun tulee lisätä mainokseen itse luomasi tai sovelluskehittäjäsi luoma täsmälinkki. Näet myös vahvistuksen sovelluksesi URI-osoitteesta, joka määrittelee, mihin kohtaan sovellustasi Google Ads lähettää mainostasi klikanneet asiakkaat. Lue lisää täsmälinkeistä ja URL-osoitteiden muodoista.

Vinkki

Kun luot sovelluksen käyttöön aktivoivia mainoksia ja lisäät täsmälinkkisi, voit testata täsmälinkkisi mobiililaitteella klikkaamalla Testaa tämä sovellus-URI ja skannaamalla QR-koodin.

Mainosten kohdistaminen

Joskus kohdistuksessa voi ilmetä puutteita. Käyttäjä voi esimerkiksi poistaa sovelluksesi ilman, että saat tietää asiasta. Jos käyttäjä ei ole asentanut sovellustasi, hän näkee sovelluksen asennusmainoksen. Hän voi siirtyä sovelluskauppaan Asenna-painiketta klikkaamalla. Konversioraporteista voit selvittää, kuinka paljon sovelluslatauksia mainoksesi ovat tuottaneet.