Sobre els anuncis d'implicació amb una aplicació i els enllaços profunds

Els anuncis d'implicació amb una aplicació us permeten incloure-hi text per animar els usuaris a dur a terme una acció determinada a l'aplicació, ja sigui registrar-s'hi, comprar un producte o reservar un vol. També us permeten dirigir els usuaris a la part específica de l'aplicació on poden trobar el que estan cercant més ràpidament i fàcilment que al web.

Abans de començar

Aquests anuncis depenen dels enllaços profunds (que dirigeixen a parts específiques de l'aplicació) perquè els usuaris arribin a la pàgina correcta. Per obtenir més informació sobre com podeu configurar els enllaços profunds, consulteu els articles següents en què s'expliquen les instruccions més tècniques:

Com funcionen els anuncis per promocionar la interacció en una aplicació

Aquests anuncis poden incloure la icona de l'aplicació i una insígnia que indica que ja està instal·lada perquè els usuaris vegin que fan referència a una aplicació que ja tenen. Hi podeu afegir unes línies de text descriptiu i també personalitzar el text del botó que envia els usuaris a l'aplicació, concretament a un enllaç profund.

En comptes d'un URL de destinació, heu d'introduir un enllaç profund que hàgiu configurat personalment o amb l'ajuda del desenvolupador de l'aplicació. També veureu una confirmació de l'identificador uniforme de recursos (URI) de l'aplicació, que defineix la ubicació de l'aplicació a la qual AdWords dirigirà els clients quan facin clic al vostre anunci. Més informació sobre els enllaços profunds i els formats d'URL

Consell

Quan hàgiu creat els anuncis d'implicació amb una aplicació i hàgiu introduït l'enllaç profund, feu clic a Prova l'URI de l'aplicació per provar l'enllaç profund en un dispositiu mòbil escanejant un codi QR.

Segmentar anuncis

De vegades, les dades de segmentació no funcionen tan bé com voldríem, com quan, per exemple, algú es desinstal·la l'aplicació i no en rebeu la notificació pertinent. Si algú que no té l'aplicació instal·lada veu el vostre anunci, l'anunci es mostra com un anunci d'instal·lació d'aplicacions, amb un botó d'instal·lació que dirigeix els usuaris a la botiga d'aplicacions. Per saber quants usuaris han baixat l'aplicació gràcies a aquests anuncis, consulteu els informes de conversions.