Om rapportering af aktiver for appkampagner

Når du opretter en appkampagne, oprettes dine annoncer ud fra de aktiver (f.eks. tekstidéer, billeder, videoer og aktiver fra din side i appbutikken), du tilføjer under konfigurationen af din kampagne. Når en kampagne kører, kan du se hvert aktivs effektivitet i rapporten over aktiver. I denne artikel forklares det, hvordan du kan holde øje med effektiviteten af din appkampagne ved hjælp af rapporten over aktiver.

Vejledning

1. Klik på Appkampagner i navigationsmenuen.
  2. Klik på Kampagne i sidemenuen, og klik derefter på navnet på den kampagne, du vil gennemgå.
  3. Klik på Annonceaktiver
  4. Du får nu vist en oversigt over klik, eksponeringer, pris og konverteringer for alle de annoncer, der inkluderede aktivet, i den pågældende række.  Da mange annoncer indeholder mere end ét aktiv, tælles nogle eksponeringer med i flere rækker.
  5. Klik på segmenteringsikonet (Segment) for at få indsigt i, hvordan forskellige netværk eller konverteringstyper har bidraget til hvert enkelt aktivs effektivitet.
  6. Kolonnen for effektivitetsgruppering viser aktivrangeringer ud fra antal genererede konverteringer.
    1. "I venteposition" betyder, at dit aktiv behandles af Google Ads, og at der derfor ikke er nogen effektivitetsgrupperingsstatus endnu. Denne etiket henviser udelukkende til effektivitetsgrupperingstilstanden og har ingen betydning for visningen af aktivet.
    2. "Indlæring i gang" betyder, at der er behov for flere data, før aktivet kan rangeres i kampagnen.
    3. "Lav", "God" og "Bedst" er relative rangeringer af dine aktiver i forhold til andre aktiver i den samme kampagne og af den samme type.
      1. Bemærk! Denne indsigt er baseret på "altid", så hvis du sammenligner andre metrics, f.eks. CTR eller CVR, skal du sørge for at ændre tidsrammen til "Altid".
    4. Effektivitetsgrupperinger kan ændre sig med tiden på grund af forskellige faktorer, herunder brugeradfærd og effekt af netværkssammensætning.

Rapportering af aktiver omfatter i øjeblikket ikke automatisk genererede aktiver, som kan indeholde flere metrics. Derfor bør du ikke forvente, at summen af ​​alle aktivudgifter skal være i overensstemmelse med de samlede kampagneudgifter.