Om rapportering af aktiver for appkampagner

Når du opretter en appkampagne, oprettes dine annoncer ud fra de aktiver, som du tilføjer under konfigurationen af din kampagne (f.eks. tekst, billeder, videoer og aktiver fra din side i appbutikken). I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan bruge rapportering af aktiver i appkampagner til at hjælpe med at forbedre annonceeffektiviteten.

Aktivrapport for en enkelt annoncegruppe

Når en kampagne kører, kan du se hvert aktivs effektivitet i rapporten over aktiver.

Vejledning

1. Klik på Alle kampagner på arbejdsområdemenuen øverst, og vælg derefter Appkampagner.
    • "Appkampagner" kan ikke vælges, hvis din konto kun indeholder appkampagner.
  2. Klik derefter på navnet på den annoncegruppe, du vil gennemgå, i arbejdsområdet øverst.
    • Du får nu vist en oversigt over klik, eksponeringer, pris og konverteringer for alle de annoncer, der inkluderede aktivet, i den pågældende række. Da mange annoncer indeholder mere end ét aktiv, tælles nogle eksponeringer med i flere rækker.
  3. Klik på segmentikonet Segment for at få indsigt i, hvordan forskellige netværk eller konverteringstyper har bidraget til hvert enkelt aktivs effektivitet.

Forstå effektiviteten af aktiver

Kolonnen "Effektivitetsbedømmelse" viser et aktivs percentilrangeringer baseret på den gennemsnitlige daglige pris. Hvis du sammenligner metrics på tværs af aktiver, beregnes rangeringen i forhold til prisen på lignende aktiver i den aktuelle kampagne. Etiketten kan ændres, og Google opretter rangeringerne "Lav", "God" og "Bedst" ved hjælp af sammenligninger for at forudsige, i hvilken kategori aktivet sandsynligvis vil lande.

• "Afventer" betyder, at dit aktiv behandles af Google Ads, og at der endnu ikke er nogen status for effektivitetsbedømmelse. Denne etiket henviser udelukkende til effektivitetsbedømmelsens status og har ingen betydning for visningen af aktivet.
  • "Lærer" betyder, at kampagnen har brug for flere data, før den kan rangere aktivet.
  • "Lav", "God" og "Bedst" er relative rangeringer af dine aktiver i forhold til andre aktiver af samme type i samme kampagne.
    Bemærk! Denne indsigt er baseret på "Altid", så hvis du sammenligner metrics, skal du sørge for at ændre tidsrammen til "Altid". Ændring af datointervallet påvirker ikke kolonnen "Effektivitetsbedømmelse". Den viste bedømmelse er altid den aktuelle bedømmelse.
  • Effektivitetsbedømmelser kan ændre sig med tiden på grund af forskellige faktorer, f.eks. brugeradfærd og netværkssammensætning.

I rapporten om aktiver på annonceniveau kan du få oplysninger om dine aktivers effektivitet. Du kan redigere dine aktiver ved at vælge redigeringsikonet ud for det relevante aktiv.

Bemærk! Indtil videre er det kun tekstaktiver, der kan redigeres direkte fra rapporten om aktiver.

Rapport for aktiv på tværs af kampagner

Du kan også få en samlet oversigt over aktivets effektivitet på tværs af dine appkampagner. Brug denne rapport til at vurdere, hvilke aktiver der er effektive, og hvornår der skal tilføjes flere aktiver.

Der genereres rapporter om aktiver på tværs af kampagner, hvis du har oprettet mindst én annoncegruppe for appkampagner i Google Ads. Der vises kun aktive aktiver (aktiver i aktive annoncer, annoncegrupper og kampagner, der har opnået eksponeringer inden for de seneste 30 dage) i rapporten.

Bemærk! Data for dine aktiver opdateres én gang om dagen. Ændringer af dine aktiver afspejles ikke i realtid. Aktiver kan f.eks. stadig blive vist i en rapport, efter en kampagne er blevet sat på pause, men de fjernes, når aktivdataene er blevet opdateret.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Vejledning

1. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen øverst, og vælg derefter Appkampagner.
    • "Appkampagner" kan ikke vælges, hvis din konto kun indeholder appkampagner.
  2. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  4. Klik på Aktiver.

Oplysninger og indsigt i din rapport

Aktiv: Indholdet af hvert aktiv.

Bruges af: Antallet af annoncegrupper, der bruger dette aktiv. Hvis du holder markøren over værdien i denne kolonne, kan du se de 20 øverste annoncegrupper, der bruger dette aktiv, sorteret efter eksponeringer. Du kan finde rapporten om aktiver på annoncegruppeniveau ved at klikke på linket til annoncegruppen. Du kan foretage ændringer i din annoncegruppe ved at redigere fra rapporten over aktiver på annoncegruppeniveau.

Tip! Føj så mange unikke aktiver til din appkampagne som muligt. Jo flere aktiver du tilføjer, desto flere muligheder er der for at oprette effektive annoncer.

Type: Definerer, hvordan hvert aktiv bruges, f.eks. "overskrift" eller "beskrivelse"

Effektivitetsbedømmelse

Kolonnen "Effektivitetsbedømmelse" viser, hvordan et aktiv klarer sig i forhold til andre aktiver af samme type på tværs af alle dine kampagner. Få flere oplysninger om bedømmelserne nedenfor.

Bedømmelser:

• "Indlæring" betyder, at systemet gennemgår aktivets effektivitet i forhold til andre aktiver i annoncen. Når dit aktiv har tilstrækkelig trafik, kan det rangeres i henhold til nedenstående foranstaltninger.
  • "Lav" betyder, at aktivet er et af de mindst effektive i forhold til andre aktiver af typen. Hvis du erstatter dette aktiv, kan det hjælpe med at forbedre annonceeffektiviteten.
  • "God" betyder, at aktivet klarer sig godt i forhold til andre aktiver af samme type. Behold aktivet, og prøv at tilføje flere aktiver for at øge din annonces effektivitet.
  • "Bedst" betyder, at aktivet er et af de mest effektive i forhold til andre aktiver af samme type. Overvej at tilføje flere aktiver som dette for at forbedre annonceeffektiviteten.
  • "Ikke bedømt" betyder, at systemet ikke kan rangere effektiviteten på grund af et begrænset antal aktiver.

Du kan se procentdele i bedømmelseskolonnerne for hvert af dine aktiver. Procenterne repræsenterer andelen af eksponeringer på tværs af alle relevante annoncegrupper, som aktivet modtog, da det fik denne klassificering.

Eksempel:

Lad os sige, at du har et overskriftsaktiv, som hedder "Gratis forsendelse" og bruges i fire annoncegrupper:

• I annoncegruppe nr. 1 har aktivet opnået 1.000 eksponeringer og fået bedømmelsen "Bedst".
  • I annoncegruppe nr. 2 har aktivet opnået 6.000 eksponeringer og fået bedømmelsen "God".
  • I annoncegruppe nr. 3 har aktivet opnået 2.900 eksponeringer og fået bedømmelsen "Lav".
  • I annoncegruppe nr. 4 har aktivet opnået 100 eksponeringer og ikke fået nogen effektivitetsbedømmelse.

Disse annoncegrupper vil blive repræsenteret i aktivkolonnerne på tværs af kampagner:

• 10 % bedst (annoncegruppe 1)
  • 60 % god (annoncegruppe 2)
  • 29 % lav (annoncegruppe 3)
  • 1 % ikke bedømt (annoncegruppe 4)

Rapportering af aktiver omfatter ikke automatisk genererede aktiver, som kan indeholde flere metrics. Derfor bør du ikke forvente, at summen af alle aktivudgifter skal være i overensstemmelse med de samlede kampagneudgifter.