Konverteringssporing: definisjon

Konverteringssporing er et gratis verktøy i kontoen din du kan bruke til å måle hvordan klikk på annonsene og de gratis produktoppføringene dine fører til verdifulle handlinger, for eksempel salg eller potensielle salg.

Mål Google Ads-resultatene dine ved hjelp av konverteringssporing

• En konvertering forekommer når et klikk på annonsen din eller en annen interaksjon med annonsen fører til atferd som er verdifull for bedriften din. Det kan for eksempel være et kjøp, en registrering for nyhetsbrev, et telefonanrop eller en nedlasting.
  • Det er viktig å spore konverteringer fordi de kan gi deg innsikt i hvordan resultatene for annonsene og oppføringene dine er direkte knyttet til bedriftens resultater. Med konverteringssporing blir det også enklere å finne ut hvilke annonser, oppføringer og søkeord som fungerer best for bedriften.

Sikkerhet og personvern ved sporing av apper

Google har strenge sikkerhetsstandarder. Google Ads samler bare inn data i apper der du har konfigurert sporing.

Sørg for at du gir brukerne tydelig og utfyllende informasjon om hvilke data du samler inn i appene dine, og at du får samtykke til slik innsamling i tilfeller der dette er lovpålagt.

Link til beslektet innhold