Konverteringssporing: definisjon

Konverteringssporing er et gratis verktøy i kontoen din du kan bruke for å måle hvordan klikk på annonsene dine fører til verdifulle handlinger, for eksempel salg eller potensielle salg.

Mål AdWords-resultatene dine ved hjelp av konverteringssporing

• En konvertering forekommer når et klikk på annonsen din eller en annen interaksjon med annonsen fører til atferd som er av verdi for bedriften din. Det kan for eksempel være et kjøp, en registrering for nyhetsbrev, et telefonanrop eller en nedlasting.
  • Det er viktig å spore konverteringer, for du kan få viktig informasjon om hvordan annonseresultatene er direkte knyttet til bedriftens resultater. Med konverteringssporing blir det også enklere å finne ut hvilke annonser og søkeord som fungerer best for bedriften.

Link til beslektet innhold