Konversioseurannan määritelmä

Tililläsi oleva maksuton työkalu, jonka avulla voit mitata, kuinka mainostesi ja ilmaisten tuotelistaustesi klikkaukset johtavat merkityksellisiin valintoihin, kuten myynteihin tai liideihin.

Google Ads-tulosten mittaaminen konversioseurannan avulla

tyhjä

• Konversio tapahtuu, kun mainoksen klikkaus tai muu mainokseen kohdistuva toiminta johtaa suoraan sinulle arvokkaaseen toimintaan, kuten tuotteen ostamiseen, uutiskirjeen tilaamiseen, puheluun tai lataukseen.
  • On tärkeää seurata konversioita, koska ne antavat sinulle tietoja siitä, kuinka mainostesi ja listaustesi suorituskyky vaikuttaa yrityksesi menestykseen. Konversioseurannan avulla voit myös selvittää, mitkä mainokset, listaukset ja avainsanat ovat tehokkaimpia yrityksesi kannalta.

Tietoturva ja yksityisyys sovellusten seurannassa

Googlen tietoturvastandardit ovat tiukat. Google Ads kerää dataa vain sovelluksista, joilla olet määrittänyt seurannan.

Kerro käyttäjille selkeästi ja kattavasti, mitä dataa keräät sovelluksissasi. Pyydä myös suostumus datan keräämiseen, kun laki sitä vaatii.

Aiheeseen liittyvä linkki