Konversioseurannan määritelmä

Konversioseuranta on tililläsi oleva ilmainen työkalu. Sillä voit mitata, kuinka mainostesi klikkaukset johtavat merkityksellisiin toimintoihin, kuten myynteihin tai liideihin.

AdWords-tulosten mittaaminen konversioseurannan avulla

tyhjä

• Konversio tapahtuu, kun mainoksen klikkaus tai muu mainokseen kohdistuva toiminta johtaa suoraan sinulle arvokkaaseen toimintaan, kuten tuotteen ostamiseen, uutiskirjeen tilaamiseen, puheluun tai lataukseen.
  • Konversioiden seuranta on tärkeää, koska konversioiden avulla saat tietoa siitä, miten mainostesi tehokkuus vaikuttaa yrityksesi menestykseen. Konversioseurannan avulla voit myös selvittää, mitkä mainokset ja avainsanat ovat tehokkaimpia yrityksesi kannalta.

Turvallisuus ja tietosuoja verkkosivustojen seurannassa

Googlen turvallisuusstandardit ovat tiukat. Tämän ohjelman avulla seurataan vain sivuja, jotka sisältävät Google-konversiotagin. Käytämme tietojen salausta ja suojattuja palvelimia.

Varmista, että kerrot käyttäjille selkeästi ja kattavasti, mitä dataa keräät verkkosivustollasi. Pyydä myös suostumus datan keräämiseen, kun laki sitä vaatii.

Aiheeseen liittyvä linkki