Konverteringssporing: Definition

Et gratis værktøj på din konto, der kan hjælpe dig med at måle, hvordan klik på dine annoncer fører til meningsfulde handlinger, f.eks. salg eller kontakt til kundeemner.

Brug konverteringssporing til at måle dine AdWords-resultater

ugyldig

• Der sker en konvertering, når et annonceklik eller en anden interaktion med din annonce direkte fører til en adfærd, der er værdifuld for dig, f.eks. et køb, en tilmelding til dit nyhedsbrev, et telefonopkald eller et download.
  • Det er vigtigt at spore konverteringer, da de kan give dig indsigt i, hvordan dine annoncers effektivitet direkte påvirker din virksomheds succes. Konverteringssporing kan også hjælpe med at identificere, hvilke annoncer og søgeord der er mest effektive for din virksomhed.

Relateret link