Konverteringssporing: Definition

Et gratis værktøj på din konto, der kan hjælpe dig med at måle, hvordan klik på dine annoncer og gratis produktfortegnelser fører til relevante handlinger, f.eks. salg eller kundeemner.

Brug konverteringssporing til at måle dine Google Ads-resultater

ugyldig

• Der sker en konvertering, når et annonceklik eller en anden interaktion med din annonce direkte fører til adfærd, der er værdifuld for dig, f.eks. et køb, en tilmelding til dit nyhedsbrev, et telefonopkald eller en download.
  • Det er vigtigt at spore konverteringer, da de kan give dig indsigt i, hvor effektive dine annoncer og fortegnelser er direkte i forhold til din virksomheds succes. Konverteringssporing kan også hjælpe med at identificere, hvilke annoncer, fortegnelser og søgeord der er mest effektive for din virksomhed.

Sikkerhed og privatliv i forbindelse med websitesporing

Googles sikkerhedsstandarder er særdeles omfattende. Google Ads indsamler kun data på de sider, hvor du har implementeret de tilknyttede tags.

Sørg for klart og fyldestgørende at informere brugerne om, hvilke data du indsamler på dine websites, og for at indhente samtykke for indsamlingen, når loven kræver det.

Relateret link