Etusivun käyttö

Tämä artikkeli koskee uudistunutta Google Adsia. Selvitä, kumpaa Google Adsia käytät.

Kun kirjaudut Google Adsiin, näyttöön avautuu ensimmäiseksi tilisi etusivu. Sivulla näytetään keskeisiä käyttötietoja, jotka kertovat mainontasi tehokkuudesta. Näihin tietoihin perehtyminen auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn mainontaan tekemästäsi sijoituksesta.

Tässä artikkelissa tarkastellaan etusivun toimintoja.

Toiminnot

Etusivun korteissa esitellään keskeisimmät tehokkuustietosi ja muita hyödyllisiä tietoja, jotka Google on valinnut näytettäviksi. Jokainen kortti tarjoaa nopean katsauksen tietystä tilisi tehokkuustekijästä. Lisäämme uusia korttityyppejä vähitellen, joten sinun kannattaa tarkistaa etusivun sisältö säännöllisesti.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Etusivu näkyy vain, jos olet kokeilemassa uutta Google Adsia. Kun sinulla on uuden version käyttöoikeus, näet etusivun joka kerta, kun kirjaudut Google Ads -tilillesi.

Lue lisää etusivun eri korteista kohdasta Tietoja etusivusta.

Ohjeet

Google valitsee tilisi etusivulla näkyvät kortit kampanja-asetustesi ja tilisi tehokkuustietojen perusteella. Et voi vaihtaa näytettäviä korttityyppejä mutta voit räätälöidä korttien sisällön.

Ajanjakson muuttaminen

Klikkaa ajanjaksoa sivun oikeassa yläkulmassa. Uusi asetus päivittyy kerralla kaikkiin kortteihin. Halutessasi voit vertailla kahta eri ajanjaksoa.

Näytettävien tietotyyppien muuttaminen

Klikkaa nuolta sen tiedon nimen kohdalla, jota haluat muuttaa, ja valitse haluamasi tieto.

Esimerkiksi Viikonpäivä ja kellonaika ‑kortissa näytetään oletusarvoisesti klikkaustiedot. Jos kuitenkin impressioilla on sinulle enemmän merkitystä, voit klikata alas osoittavaa nuolta Klikkaukset-kohdan vieressä ja valita Impressiot-vaihtoehdon.

Tiedon muuttaminen yhdessä kortissa ei muuta tietoja toisissa korteissa.

Sivun laajuuden muuttaminen

Etusivulla näkyvät kortit ja tiedot valitaan sen mukaan, mitä tilisi tasoa tarkastelet. Kun olet juuri kirjautunut tilillesi, etusivulla näytetään tilitason tietoja. Jos klikkaat kampanjaa tai mainosryhmää, näkymä vaihtuu valintasi mukaan.

Voit siirtyä tietyn kampanjan tai mainosryhmän etusivulle kahdella tavalla:

1. Avaa Kampanjat-kortti tilitason etusivulla ja klikkaa sen kampanjan nimeä, jonka tietoja haluat katsella. Jos olet kampanjatason etusivulla, avaa Mainosryhmät-kortti ja klikkaa sen mainosryhmän nimeä, jonka tiedot haluat näyttää.
  2. Klikkaa vasemman reunan navigaatiopaneelissa näkyvää kampanjan nimeä ja valitse sitten sivuvalikosta Yleiskatsaus.