Utilitzar la pàgina Visió general

En iniciar la sessió a Google Ads, s'obrirà la pàgina Visió general. Aquí és on us mostrarem les estadístiques més rellevants sobre el rendiment dels vostres anuncis per ajudar-vos a treure el màxim profit de la inversió que feu en publicitat. La pàgina Visió general de la campanya indicarà l'estat de les campanyes creades recentment, així com qualsevol acció que hàgiu de dur a terme perquè les campanyes noves comencin a generar despesa (això s'aplica només a les campanyes de cerca i de vídeo), o bé us permetrà saber si heu d'esperar més temps. També inclourà suggeriments sobre maneres de millorar la qualitat de les campanyes mentre espereu.

En aquest article us expliquem com funciona la pàgina Visió general.

Com funciona

La pàgina Visió general us mostra una selecció de targetes amb les dades més destacades de rendiment i altres estadístiques útils que Google prepara per a cada compte. Cada targeta està pensada per presentar de manera esquemàtica un aspecte determinat del rendiment del compte. Us recomanem consultar aquesta pàgina de tant en tant, ja que hi anirem afegint més targetes i podreu descobrir encara més estadístiques.

Instruccions

Google selecciona les targetes que se us mostren a la pàgina Visió general a partir de la configuració de les vostres campanyes i del rendiment del compte. Si bé no podeu canviar quin tipus de targetes s'hi mostren, podeu definir millor el contingut de cadascuna. Per obtenir més informació sobre les targetes de la pàgina Visió general, consulteu Sobre la pàgina Visió general.

Com es pot canviar l'interval de dates

Feu clic a l'interval de dates que hi ha a l'extrem superior dret de la pàgina. Un cop modificat, s'actualitza per a totes les targetes alhora. Tingueu present que també podeu comparar dos intervals de dates.

Com es pot canviar el tipus de mètriques que s'hi mostra

Feu clic a la fletxa que hi ha al costat del nom de la mètrica que vulgueu canviar i seleccioneu-ne una altra.

Per exemple, a la targeta "Dia i hora" s'hi mostren de manera predeterminada les dades relatives als clics. Ara bé, si per a la vostra empresa són més rellevants les impressions, feu clic a la fletxa que hi ha al costat de "Clics" i canvieu l'opció per "Impressions".

Recordeu que, encara que modifiqueu una mètrica en una targeta, les mètriques de les altres targetes no canvien.

Com es pot canviar l'abast de la pàgina

Les targetes que se us mostren i les dades que contenen varien en funció del nivell del compte que esteu visualitzant. En iniciar la sessió, la pàgina Visió general us presenta les dades del nivell de compte. Aleshores, si feu clic en una campanya o en un grup d'anuncis, les dades correspondran a l'element que hàgiu escollit.

Podeu accedir a la pàgina Visió general d'una campanya o d'un grup d'anuncis de dues maneres diferents:

1. Des de la pàgina Visió general del nivell de compte, feu clic al nom d'una campanya de la targeta "Campanyes" per veure'n les dades. De la mateixa manera, des de la pàgina Visió general del nivell de campanya, feu clic al nom d'un grup d'anuncis de la targeta "Grups d'anuncis" per veure'n les dades corresponents.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Visió general per veure la pàgina Visió general.
Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.