Tilpass tabeller og diagrammer

Den beste måten å finne nye forretningsmuligheter på, er å gjennomgå resultatdataene dine regelmessig. Ved hjelp av dynamiske tabeller og diagrammer kan du undersøke trender i hele kontoen, eller finne svar på spesifikke spørsmål om hvordan kundene har interaksjon med annonsene dine.

Denne artikkelen forklarer hvordan du tilpasser tabeller og diagrammer, slik at du kan få oversikt over dataene som er viktigst for bedriften.

Tilpass tabeller og diagrammer i Google Ads

Veiledning

Slik endrer du datoperioden

Klikk på datoperioden øverst til høyre på siden. Datoperioden oppdateres både i tabellen og diagrammet. Du kan også sammenligne to datoperioder og se dem ved siden av hverandre i diagrammet.

Slik endrer du tabellkolonner

Gjør følgende for å legge til eller fjerne tabellkolonner, endre rekkefølgen på kolonnene eller lagre kolonnesett:

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Klikk på kolonneikonet Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads og deretter på Endre kolonner.
  5. Klikk på en kolonnekategori for å se de tilgjengelige kolonnene, eller skriv inn tekst i søkefeltet for å søke etter navnet på en kolonne.
  6. Velg mellom disse alternativene når du skal endre tabellkolonner:
    • For å legge til en kolonne, merk av i avmerkingsboksen ved siden av den. Du får nå se den i listen til høyre.
    • For å fjerne en kolonne, klikk på X-en ved siden av den i listen til høyre.
    • For å endre rekkefølgen på kolonnene klikker og drar du enkeltkolonner til plasseringen du ønsker i listen.
    • For å lagre kolonnesettet velger du Lagre kolonnesettet, og skriver inn et navn.
  7. Klikk på Bruk.

For å endre størrelsen på en kolonne i tabellen, klikk og dra kanten på overskriften til venstre eller høyre.

Slik sorterer og segmenterer du tabellrader

Du kan sortere tabellen ved å klikke på overskriften i kolonnen du vil sortere dataene dine etter. Klikk på overskriften på nytt for å reversere rekkefølgen.

For å segmentere tabelldata, klikk på segmenteringsikonet Segment, og velg dimensjonene du vil bruke for å dele opp radene.

Slik oppretter du tabellfiltre

Hvis du bare vil velge dataene du ønsker å se i tabellen, kan du bruke et filter.

1. Klikk på filterikonet Filter, og velg ønsket filtertype.
  2. Velg eller angi en filterbetingelse.
  3. Klikk på Bruk. En beskrivelse av filteret vises ovenfor tabellen, og dataene i tabellen oppdateres i tråd med filteret.
  4. Eller du kan legge til eller fjerne filtre:

• For å legge til flere filtre, klikk på Legg til filter ved siden av et eksisterende filter.
    • For å fjerne et filter, klikk på X-knappen ved siden av filteret.

Slik skjuler eller viser du diagrammer

• Klikk på prikkeikonet 3 dot icon øverst til høyre i diagrammet, og klikk deretter på Skjul diagram.
  • For å vise diagrammet igjen, klikk på prikkeikonet 3 dot icon øverst til høyre i tabellen, og klikk deretter på Vis diagram.

Slik utvider eller skjuler du diagrammer

• For å utvide diagrammet, klikk på Vis Vis tabellen-ikon øverst til høyre i diagrammet.
  • For å skjule diagrammet, klikk på Skjul .

Slik endrer du beregningene i diagrammet

Klikk på rullegardinmenyene for beregninger øverst til høyre i diagrammet, og velg beregningen du vil se. Du kan se opptil to beregninger samtidig i diagrammet.

Slik endrer du tidsintervallet for diagrammet

Klikk på menyen med tre prikker i diagrammet, og velg ønsket tidsintervall – daglig, ukentlig med mer.

Linker til relatert innhold