Tilpas tabeller og diagrammer

Denne artikel gælder kun for den nye Google Ads-oplevelse. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

Den bedste metode til at få øje på nye muligheder for din virksomhed er at gennemgå dine effektivitetsdata med jævne mellemrum. Ved hjælp af dynamiske tabeller og diagrammer kan du undersøge tendenser på tværs af din konto eller finde svar på specifikke spørgsmål om, hvordan kunderne interagerer med dine annoncer.

I denne artikel får du flere oplysninger om, hvordan du kan tilpasse dine tabeller og diagrammer, så du kan gennemgå de data, der betyder mest for din virksomhed.

For visse annoncørers vedkommende afspejles de ændringer, de foretager af bestemte rapporteringsfunktioner, ikke i begge Google Ads-oplevelser. Du kan få flere oplysninger i denne artikel.

Før du begynder

Hvis du vil se dine tabeller og diagrammer, skal du først inviteres til den nye Google Ads-oplevelse. Når du har adgang, kan du gennemgå effektivitetsdataene for dine kampagner, annoncegrupper med mere ved hjælp af sidemenuen til venstre.

Vejledning

Sådan ændrer du datointervallet

Klik på datointervallet øverst til højre på siden. Datointervallet opdateres for både tabel og diagram. Du kan også sammenligne to datointervaller ved at se dem side om side i diagrammet.

Sådan ændrer du kolonnerne i tabellen

Sådan kan du tilføje eller fjerne tabelkolonner, omorganisere kolonner eller gemme et kolonnesæt:

1. Klik på kolonneikonet Kolonner, og klik på Rediger kolonner.
  2. Klik på en kolonnekategori for at se dens tilgængelige kolonner, eller skriv et kolonnenavn i søgefeltet for at søge efter det.
  3. Du kan redigere tabelkolonner på følgende måder:
    1. Hvis du vil tilføje en kolonne, skal du markere dens afkrydsningsfelt. Derefter kan du se den på listen til højre.
    2. Hvis du vil fjerne en kolonne, skal du klikke på X ud for den på listen til højre.
    3. Hvis du vil ændre kolonnernes rækkefølge, klikker du på de respektive kolonner og trækker dem til dine foretrukne placeringer på listen.
    4. Hvis du vil gemme dit kolonnesæt, skal du vælge Gem dit kolonnesæt og angive et navn.
  4. Klik på Anvend.

Hvis du vil ændre størrelsen på en kolonne i tabellen, skal du klikke på kanten af ​​kolonneoverskriften og trække den til højre eller venstre.

Sådan sorterer og segmenterer du rækkerne i tabellen

Hvis du vil sortere tabellen, skal du klikke på overskriften på den kolonne, som du vil sortere dine data efter. Hvis du vil sortere i omvendt rækkefølge, skal du klikke på samme overskrift igen.

Hvis du vil segmentere tabellen, skal du klikke på segmentikonet Segment og vælge, hvilke dimensioner du vil bruge til at opdele dine rækker.

Sådan opretter du et tabelfilter

Hvis du kun vil vælge de data, du ønsker at se i tabellen, skal du anvende et filter på tabellen.

1. Klik på filterikonet Filter, og vælg derefter en filtertype.
  2. Vælg eller angiv en betingelse for dit filter.
  3. Klik på Anvend. Der vises en beskrivelse af dit filter over tabellen, og tabellens data opdateres for at matche dit filter.
  4. (Valgfrit) Tilføj og fjern filtre:

1. Hvis du vil tilføje flere filtre, skal du klikke ud for et eksisterende filter.
    2. Hvis du vil fjerne et filter, skal du klikke på filteret og derefter på knappen X, der vises.

Sådan skjuler eller viser du et diagram

Klik på ikonet med de tre prikker  øverst til højre i diagrammet, og klik derefter på Skjul diagram. Hvis du vil have vist diagrammet igen, skal du klikke på ikonet med de tre prikker  øverst til højre i tabellen og derefter klikke på Vis diagram.

Sådan udvider eller minimerer du et diagram

Du udvider diagrammet ved at klikke på ikonet Udvid diagram Enlarge øverst til højre i diagrammet. Du minimerer diagrammet ved at klikke på ikonet Minimer diagram .

Sådan ændrer du metrics i diagrammet

Klik på rullemenuen med metrics øverst til højre i diagrammet, og vælg den metric, som diagrammet skal vise. Du kan se op til to metrics ad gangen i det samme diagram.

Sådan ændrer du tidsintervallet i diagrammet

Klik på ikonet med de tre prikker  i diagrammet, og vælg det ønskede tidsinterval (dagligt, ugentligt osv.).