Personalitzar les taules i els gràfics

La millor manera de detectar oportunitats per a la vostra empresa és revisar de manera periòdica les dades de rendiment. Amb les taules i els gràfics dinàmics, podeu estudiar les tendències globals del compte o esbrinar aspectes concrets sobre la manera com els clients interaccionen amb els vostres anuncis.

Aquest article explica com podeu personalitzar les taules i els gràfics per revisar les dades més importants per a la vostra empresa.

Personalitzar les taules i els gràfics a Google Ads

Instruccions

Com es canvia l'interval de dates

Feu clic a l'interval de dates que hi ha a l'extrem superior dret de la pàgina. Un cop modificat, s'actualitza per a la taula i per al gràfic alhora. També podeu comparar dos intervals de dates per veure'ls un al costat de l'altre al gràfic.

Com es modifiquen les columnes de la taula

Per afegir o treure columnes, per canviar-ne l'ordre o per desar un conjunt de columnes, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i, tot seguit, a Modifica les columnes.
  5. Feu clic en una categoria de columna per veure'n les columnes disponibles o escriviu el nom de la columna que vulgueu cercar al quadre de cerca.
  6. Trieu una de les opcions següents per modificar les columnes de la taula:
    • Per afegir una columna, marqueu la casella corresponent. La columna es mostrarà immediatament a la llista de la dreta.
    • Per treure una columna, feu clic a la X que té al costat, a la llista de la dreta.
    • Per canviar l'ordre de les columnes, feu clic a la que vulgueu i arrossegueu-la fins al lloc de la llista on vulgueu posar-la.
    • Per desar el conjunt de columnes que heu triat, feu clic a Desa el conjunt de columnes i poseu-hi un nom.
  7. Feu clic a Aplica.

Per canviar la mida d'una columna de la taula, feu clic en un extrem de la capçalera i arrossegueu-lo cap a la dreta o cap a l'esquerra.

Com s'ordenen i se segmenten les files de la taula

Per ordenar una taula, feu clic a la capçalera de la columna de les dades que us interessin. Per invertir l'ordre, torneu a fer clic a la capçalera.

Per segmentar les dades de la taula, feu clic a la icona Segmenta Segment i trieu les dimensions que vulgueu utilitzar per dividir les files.

Com es crea un filtre per a la taula

Per veure només unes dades concretes a la taula, apliqueu-hi un filtre.

1. Feu clic a la icona Filtre Filtra i trieu un tipus de filtre.
  2. Seleccioneu o introduïu una condició per al filtre.
  3. Feu clic a Aplica. A sobre de la taula es mostra una descripció del filtre, i les dades de la taula s'actualitzen segons la condició en què l'heu basat.
  4. Opcionalment, podeu afegir i treure filtres:

• Per afegir més filtres, feu clic a Afegeix un filtre, al costat d'un filtre existent.
    • Per treure un filtre, feu clic al botó X que hi ha al costat del filtre.

Com es pot mostrar o amagar un gràfic

• A l'extrem superior dret del gràfic, feu clic a la icona de tres punts 3 dot icon i, tot seguit, a Amaga el gràfic.
  • Per tornar a mostrar el gràfic, feu clic a la icona de tres punts 3 dot icon que hi ha a l'extrem superior dret de la taula i, tot seguit, a Mostra el gràfic.

Com es pot desplegar o replegar un gràfic

• Per desplegar el gràfic, a l'extrem superior dret, feu clic a Desplega Icona per desplegar la taula.
  • Per replegar-lo, feu clic a Replega .

Com es poden canviar les mètriques del gràfic

A l'extrem superior dret del gràfic, feu clic als menús desplegables de mètriques i seleccioneu la mètrica que vulgueu veure. Podeu veure'n fins a dues alhora al mateix gràfic.

Com es pot canviar el període de temps del gràfic

Feu clic al menú de tres punts del gràfic i trieu l'interval de temps que vulgueu diàriament, setmanalment, etc.