Com utilitzar ValueTrack

Segons els vostres objectius publicitaris, podeu utilitzar ValueTrack per obtenir més dades sobre el rendiment de l'anunci, com ara saber l'origen més habitual del trànsit que arriba als anuncis o quins anuncis i quines paraules clau reben més clics. En aquest article es mostren diferents exemples de maneres d'utilitzar ValueTrack.

Recordeu, però, que les opcions no es limiten als casos que s'indiquen a continuació. Podeu utilitzar qualsevol combinació dels paràmetres de ValueTrack que es mostren en aquest article per recopilar més dades dels anuncis.

Exemple 1: xarxes

Objectiu

Voleu saber quin volum de trànsit dels anuncis prové de la Xarxa de Cerca de Google i quin, de la Xarxa de Display de Google.

Paràmetres de ValueTrack aplicables

ValueTrack permet definir dos URL de seguiment per paraula clau: {ifsearch:[valor]} per a la cerca i {ifcontent:[valor]} per a la Xarxa de Display.

Exemple de plantilla de seguiment

Com que l'anunci només activarà un paràmetre i, per tant, només figurarà un valor a les dades, no heu d'incloure cap signe & entre els dos paràmetres d'URL. Els paràmetres d'URL tindran aquest aspecte: {ifsearch:[valor]}{ifcontent:[valor]}.

A l'exemple, hem substituït [valor] per "Xarxa de Cerca" en la condició ifsearch i per "Xarxa de Display" en la condició ifcontent, i hem fet servir l'etiqueta "source". L'URL de ValueTrack resultant tindrà aquest aspecte:
{lpurl}?tracking={ifsearch:1234}{ifcontent:5678}

Exemple de dades

ValueTrack actualitzarà els URL amb informació de la xarxa on s'hagi mostrat l'anunci.

Si l'usuari ha fet clic en una Xarxa de Cerca, veureu el següent:
http://www.example.com/?seguiment=1234
Si l'usuari ha fet clic en una Xarxa de Display, veureu el següent:
http://www.example.com/?tracking=5678

Exemple 2: paraules clau i tipus de concordança

Objectiu

Voleu veure la paraula clau que ha activat un anunci en què ha fet clic un client, així com quin era el tipus de concordança de la paraula clau.

Paràmetres de ValueTrack aplicables

Campanyes de la Xarxa de Cerca: el paràmetre {keyword} mostra la paraula clau concreta que ha activat el vostre anunci.

Campanyes de la Xarxa de Display: el paràmetre {keyword} mostra la paraula clau que més coincideix, ja que la segmentació de la Xarxa de Display es fa a nivell de grup d'anuncis.

El paràmetre {matchtype} registra el tipus de concordança de la paraula clau que ha generat el clic a l'anunci ("b" per a ampla o ampla modificada, "p" per a frase o "e" per a exacta).

Exemple de plantilla de seguiment

La plantilla de seguiment resultant tindrà aquest aspecte:
{lpurl}?keyword={keyword}&matchtype={matchtype}

Exemple de dades

ValueTrack actualitzarà els vostres URL de la pàgina de destinació amb la paraula clau i el tipus de concordança reals.
http://www.example.com/?keyword=mitjons&matchtype=e
http://www.example.com/?keyword=mitjons%20roses&matchtype=p

Exemple 3: anuncis

Objectiu

L'objectiu és veure l'anunci específic que s'ha mostrat i que ha rebut el clic.

Paràmetre de ValueTrack aplicable

El paràmetre {creative} registra l'identificador de la creativitat de l'anunci que s'ha mostrat.

Exemple de plantilla de seguiment

La plantilla de seguiment resultant tindrà aquest aspecte:
{lpurl}?creative={creative}

Exemple de dades

ValueTrack actualitzarà els URL de la pàgina de destinació amb l'identificador de la creativitat de l'anunci:
http://www.exemple.com/?creative=599041118

Exemple 4: emplaçaments

Objectiu

Voleu saber en quina categoria s'ha mostrat el vostre anunci en una campanya orientada per emplaçament.

Paràmetres de ValueTrack aplicables

Amb les campanyes orientades per emplaçament, el paràmetre {placement} registra els criteris de segmentació per emplaçament coincidents per al lloc web on es mostra l'anunci (per exemple: example.com/homepage.html). És a dir, registrem els emplaçament que trieu com a objectiu, en lloc de l'URL complet del lloc web en què es mostra l'anunci.

El paràmetre {target} registra la categoria d'emplaçament que ha generat el clic.

Exemple de plantilla de seguiment

La plantilla de seguiment resultant tindrà aquest aspecte:
{lpurl}?target={target}&placement={placement}

Exemple de dades

ValueTrack actualitzarà els URL de la pàgina de destinació amb l'emplaçament i la categoria de l'emplaçament:
http://www.example.com/?target=%2Fentreteniment%2Ffamosos&placement=gmail.com

Exemple 5: dispositius

Objectiu

Voleu saber en quin tipus de dispositiu s'ha mostrat el vostre anunci.

Paràmetres de ValueTrack aplicables

El paràmetre {device} se substitueix per "m" si el l'anunci es mostra en dispositius mòbils, per "t" si es mostra en tauletes o per "c" si es mostra en ordinadors.

Exemple de plantilla de seguiment

La plantilla de seguiment resultant tindrà aquest aspecte:
{lpurl}?device={device}

Exemple de dades

ValueTrack actualitzarà els URL de la pàgina de destinació amb informació sobre el dispositiu on s'ha mostrat el vostre anunci.

Si l'usuari hi fa clic des d'un dispositiu mòbil, veureu:
http://www.example.com/?device=m

Si l'usuari hi fa clic des d'una tauleta, veureu:
http://www.example.com/?device=t

Si l'usuari hi fa clic des d'un ordinador, veureu:
http://www.example.com/?device=c

Exemple 6: ifmobile i ifnotmobile

Objectiu

Voleu afegir diferents valors a l'URL en funció del dispositiu on s'ha mostrat el vostre anunci.

Paràmetres de ValueTrack aplicables

El paràmetre {ifmobile:[value]} se substitueix per [valor] si l'anunci es mostra en un dispositiu mòbil.

El paràmetre {ifnotmobile:[valor]} se substitueix per [valor] si l'anunci es mostra en una tauleta o en un ordinador.

Exemple de plantilla de seguiment

Suposem que feu el seguiment del rendiment per dispositiu mitjançant identificadors interns propis. En el cas de la paraula clau "widgets", teniu l'identificador intern "1212" per als dispositius mòbils i "3434" per a les tauletes i per als ordinadors. La plantilla de seguiment resultant tindrà aquest aspecte:
{lpurl}?myid={ifmobile:1212}{ifnotmobile:3434}

Exemple de dades

ValueTrack actualitzarà els URL de la pàgina de destinació amb informació sobre el dispositiu on s'ha mostrat el vostre anunci.

Si l'usuari hi fa clic des d'un dispositiu mòbil, veureu:
http://www.example.com/?myid=1212

Si l'usuari hi fa clic des d'una tauleta o des d'un ordinador, veureu:
http://www.example.com/?myid=3434

Exemple 7: {lpurl}

Objectiu

Voleu optimitzar el seguiment definint una plantilla de seguiment en un nivell superior. Per exemple, si definiu una plantilla de seguiment al nivell de campanya, la plantilla es compartirà entre totes les campanyes.

Exemple de plantilla de seguiment

Suposem que voleu fer un seguiment de tots els clics procedents d'una campanya anomenada "ppc". La plantilla de seguiment resultant (definida al nivell de campanya) tindrà aquest aspecte:
{lpurl}?source=ppc

Exemple de dades

ValueTrack actualitzarà tots els URL de la pàgina de destinació dels vostres anuncis amb el paràmetre d'URL source=ppc, suposant que no hàgiu definit cap plantilla de seguiment en un nivell inferior al de campanya (p. ex., al nivell d'anunci).

Per als clics relacionats amb aquesta campanya, veureu:
http://www.example.com/?source=ppc

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now