Configurar el seguiment amb paràmetres de ValueTrack

Els paràmetres de ValueTrack serveixen per fer un seguiment de la informació sobre la font d'un clic en un anunci. Si afegiu aquests paràmetres als anuncis i a les campanyes, podreu identificar on eren els usuaris quan han fet clic als anuncis i si hi han fet clic des de dispositius mòbils, entre altres coses.

En aquest article s'expliquen els passos que heu de seguir per afegir paràmetres de ValueTrack a "Opcions d'URL". Us recomanem que utilitzeu els paràmetres de ValueTrack a la vostra plantilla de seguiment, però també podeu inserir-los als vostres URL finals i paràmetres personalitzats.

Nota: els identificadors de ValueTrack són de 64 bits.

Abans de començar

Si no coneixeu els paràmetres de ValueTrack o no sabeu com funciona el seguiment, llegiu els articles següents:

Com funciona

Les plantilles de seguiment al nivell de compte, campanya o grup d'anuncis han d'incloure un paràmetre de ValueTrack que insereixi l'URL final, com ara {lpurl}. Quan es faci clic al vostre anunci, aquests paràmetres inseriran l’URL final. Si no incloeu un paràmetre d’inserció d’URL a la plantilla de seguiment, l’URL de la pàgina de destinació es trencarà.

Si voleu afegir més d'un paràmetre de ValueTrack a un únic URL, ajunteu-los tots a l'URL i separeu-los amb el signe et (&) tal com es mostra a continuació: {lpurl}?matchtype={matchtype}&device={device}.

Nota: els anuncis dinàmics de cerca i els objectius automàtics requereixen paràmetres de ValueTrack que insereixin l'URL final (per exemple, {lpurl}, {escapedlpurl} o {lpurl+2}) en tots els nivells.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic en una de les instruccions de configuració i seguiu-les.
Configurar o editar una plantilla de seguiment amb paràmetres de ValueTrack al nivell de campanya
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la part superior de la pàgina, feu clic a la pestanya Configuració i seleccioneu "Configuració de la campanya".
  5. Afegiu la columna "Plantilla de seguiment" a la taula.
    1. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques i, tot seguit, a Modifica les columnes.
    2. Desplegueu l'opció "Atributs" i feu clic a Plantilla de seguiment.
    3. Feu clic a Aplica.
  6. Utilitzeu la barra de desplaçament horitzontal que hi ha a la part inferior per desplaçar-vos per la taula a fi de trobar la columna que heu afegit.
  7. Passeu el cursor per sobre de qualsevol entrada de la columna "Plantilla de seguiment".
  8. Feu clic a la icona de llapis Edit quan es mostri.
  9. Editeu la plantilla de seguiment o introduïu {lpurl}, un signe d'interrogació i els paràmetres de ValueTrack que vulgueu utilitzar, separats per signes et (&). Per exemple, si voleu utilitzar el paràmetre {matchtype}, la plantilla de seguiment ha de ser {lpurl}?matchtype={matchtype}.
  10. Feu clic a Prova per provar la plantilla de seguiment.
  11. Feu clic a Desa.
Configurar o editar una plantilla de seguiment amb paràmetres de ValueTrack al nivell de grup d'anuncis
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Afegiu la columna "Plantilla de seguiment" a la taula.
    1. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques i, tot seguit, a Modifica les columnes.
    2. Desplegueu l'opció "Atributs" i feu clic a Plantilla de seguiment.
    3. Feu clic a Aplica.
  5. Utilitzeu la barra de desplaçament horitzontal que hi ha a la part inferior per desplaçar-vos per la taula a fi de trobar la columna que heu afegit.
  6. Passeu el cursor per sobre de qualsevol entrada de la columna "Plantilla de seguiment".
  7. Feu clic a la icona de llapis Edit quan es mostri.
  8. Editeu la plantilla de seguiment o introduïu {lpurl}, un signe d'interrogació i els paràmetres de ValueTrack que vulgueu utilitzar, separats per signes et (&). Per exemple, si voleu utilitzar el paràmetre {matchtype}, la plantilla de seguiment ha de ser {lpurl}?matchtype={matchtype}.
  9. Feu clic a Prova per provar la plantilla de seguiment.
  10. Feu clic a Desa.
Configurar o editar una plantilla de seguiment amb paràmetres de ValueTrack al nivell d'anunci
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Passeu el cursor per sobre de l'anunci.
  5. Feu clic a la icona de llapis Edit quan es mostri i feu clic a Edita.
  6. Desplegueu "Opcions d'URL de l'anunci".
  7. Editeu la plantilla de seguiment o introduïu {lpurl}, un signe d'interrogació i els paràmetres de ValueTrack que vulgueu utilitzar, separats per signes et (&). Per exemple, si voleu utilitzar el paràmetre {matchtype}, la plantilla de seguiment ha de ser {lpurl}?matchtype={matchtype}.
  8. Feu clic a Prova per provar la plantilla de seguiment.
  9. Feu clic a Desa.
Configurar o editar una plantilla de seguiment amb paràmetres de ValueTrack al nivell d'enllaç de lloc
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a l'enllaç "Tipus de recurs" i seleccioneu Enllaç de lloc.
  5. Passeu el cursor per sobre de qualsevol dels recursos i feu clic a la icona de llapis Edit quan es mostri.
  6. Feu clic a Edita i, tot seguit, desplegueu Opcions d'URL d'enllaços de lloc.
  7. Editeu la plantilla de seguiment o introduïu {lpurl}, un signe d'interrogació i els paràmetres de ValueTrack que vulgueu utilitzar, separats per signes et (&). Per exemple, si voleu utilitzar el paràmetre {matchtype}, la plantilla de seguiment ha de ser {lpurl}?matchtype={matchtype}.
  8. Feu clic a Prova per provar la plantilla de seguiment.
  9. Feu clic a Desa.
Configurar o editar una plantilla de seguiment amb paràmetres de ValueTrack al nivell de paraula clau
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut i, tot seguit, a Paraules clau de cerca.
  3. Afegiu la columna "Plantilla de seguiment" a la taula.
    1. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques i, tot seguit, a Modifica les columnes.
    2. Desplegueu l'opció "Atributs" i feu clic a Plantilla de seguiment.
    3. Feu clic a Aplica.
  4. Utilitzeu la barra de desplaçament horitzontal que hi ha a la part inferior per desplaçar-vos per la taula a fi de trobar la columna que heu afegit.
  5. Passeu el cursor per sobre d'una de les entrades de la nova columna "Plantilla de seguiment" i feu clic a la icona de llapis Edit quan es mostri.
  6. Introduïu {lpurl}, un signe d'interrogació i els paràmetres de ValueTrack que vulgueu utilitzar, separats per signes et (&). Per exemple, si voleu utilitzar el paràmetre {matchtype}, la plantilla de seguiment ha de ser {lpurl}?matchtype={matchtype}.
  7. Feu clic a Desa.
Configurar o editar una plantilla de seguiment amb paràmetres de ValueTrack al nivell de segmentacions d'anunci dinàmic
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Públics, paraules clau i contingut i, tot seguit, al menú de pàgines Objectius d'anunci dinàmic.
    Nota: pot ser que hàgiu de fer clic a "+ Més" a la part inferior del menú de pàgines per veure els "Objectius d'anunci dinàmic".
  3. Afegiu la columna "Plantilla de seguiment" a la taula.
    1. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques i, tot seguit, a Modifica les columnes.
    2. Desplegueu l'opció "Atributs" i feu clic a Plantilla de seguiment.
    3. Feu clic a Aplica.
  4. Utilitzeu la barra de desplaçament horitzontal que hi ha a la part inferior per desplaçar-vos per la taula a fi de trobar la columna que heu afegit.
  5. Passeu el cursor per sobre d'una de les entrades de la nova columna "Plantilla de seguiment" i feu clic a la icona de llapis Edit quan es mostri.
  6. Introduïu {lpurl}, un signe d'interrogació i els paràmetres de ValueTrack que vulgueu utilitzar, separats per signes et (&). Per exemple, si voleu utilitzar el paràmetre {targetid}, la plantilla de seguiment ha de ser {lpurl}?targetid={targetid}.
  7. Feu clic a Desa.

Consell: eviteu els espais als URL, perquè fan que els URL es "trenquin" i que el seguiment no funcioni.

És possible que a les dades es trobi %20 en comptes d'un espai entre paraules, com quan una paraula clau està formada per dues paraules. %20 serveix per substituir l'espai per tal que l'URL continuï funcionant correctament.

Paràmetres de ValueTrack disponibles

URL finals, plantilles de seguiment i paràmetres personalitzats

Paràmetre Què torna
{campaignid} Identificador de la campanya. Utilitzeu-lo si heu configurat la informació de seguiment al nivell de compte i voleu saber quina campanya ha publicat l'anunci.
{adgroupid} Identificador del grup d'anuncis. Utilitzeu-lo si heu configurat la informació de seguiment al nivell de compte o de campanya i voleu saber quin grup d'anuncis ha publicat l'anunci.
{feeditemid} Identificador del recurs basat en feeds o heretat en què s'ha fet clic. Actualitzeu l'URL perquè admeti el paràmetre de ValueTrack del recurs actualitzat per a l'actualització de recursos.
{extensionid} Identificador del recurs basat en recursos o actualitzat en què s'ha fet clic. Actualitzeu l'URL perquè admeti el paràmetre de ValueTrack del recurs actualitzat per a l'actualització de recursos.
{targetid}

Identificador de la paraula clau (amb l'etiqueta "kwd"), de la segmentació d'anunci dinàmic de la cerca ("dsa"), de la segmentació per llista de remàrqueting ("aud"), de la partició del producte ("pla") o de la partició del grup d'hotels ("hpi") que ha activat l'anunci.

En el cas que hi hagi diversos identificadors d'objectius, el resultat es mostra en l'ordre següent: "aud, dsa, kwd, pla, hpi". Per exemple, si afegiu una llista de remàrqueting al grup d'anuncis (identificador de criteri "456") i segmenteu per l'identificador de paraules clau "123", el paràmetre {targetid} se substituirà per "aud-456:kwd-123".

Nota: {targetid} no inclou públics afins ni públics actius al mercat.

{loc_interest_ms} Identificador de la ubicació d'interès que ha contribuït a activar l'anunci. Visiteu el lloc web per a desenvolupadors a fi de conèixer els identificadors d'ubicació. Només es registren a les campanyes que mostren anuncis a les persones que cerquen les vostres ubicacions de segmentació.
{loc_physical_ms} Identificador de la ubicació geogràfica del clic. Visiteu el lloc web per a desenvolupadors a fi de conèixer els identificadors d'ubicació. Només es registren a les campanyes que mostren anuncis als usuaris que es troben a les vostres ubicacions de segmentació.
{matchtype} Tipus de concordança de la paraula clau que ha activat l'anunci: "e" d'exacta, "p" de frase o "b" d'ampla, d'acord amb les inicials d'aquests termes en anglès.
{network} Origen del clic: "g" de la Cerca de Google, "s" de partner de cerca, "d" de Xarxa de Display, "u" de campanya intel·ligent de compres, "ytv" de YouTube o "vp" de partners de vídeo de Google, d'acord amb les inicials d'aquests termes en anglès.
{device} Dispositiu del qual prové el clic: "m" de mòbil (com ara WAP), "t" de tauleta i "c" d'ordinador, d'acord amb les inicials d'aquests termes en anglès.
{devicemodel}

Model del telèfon o de la tauleta dels quals prové el clic (per exemple, "Apple+iPhone").

Nota: només disponible per a les campanyes de la Xarxa de Display.

{gclid} Identificador de clic de Google corresponent al client provinent del vostre anunci.
{ifmobile:[valor]} Valor que definiu a "[valor]", si s'ha fet clic a l'anunci des d'un dispositiu mòbil.
{ifnotmobile:[valor]} Valor que definiu a "[valor]", si s'ha fet clic a l'anunci des d'un ordinador o des d'una tauleta.
{ifsearch:[valor]} Valor que definiu a "[valor]", si s'ha fet clic a l'anunci des d'un lloc web de la Xarxa de Cerca de Google.
{ifcontent:[valor]} Valor que definiu a "[valor]", si s'ha fet clic a l'anunci des d'un lloc web de la Xarxa de Display de Google.
{creative} Identificador únic de l'anunci.
{keyword}

En el cas de la Xarxa de Cerca: la paraula clau del vostre compte que coincideix amb la consulta de cerca, tret que utilitzeu un anunci dinàmic de la cerca, que torna un valor en blanc.

En el cas de la Xarxa de Display, és la paraula clau del vostre compte que coincideix amb el contingut.

{placement} Lloc web de contingut en què s'ha fet clic a l'anunci (en el cas de les campanyes segmentades per paraula clau) o criteris coincidents de segmentació per emplaçament al lloc web en què s'ha fet clic a l'anunci (en el cas de les campanyes segmentades per emplaçament).
{target} Categoria d'emplaçament (només funciona amb campanyes segmentades per emplaçament).
{param1} Paràmetre de creativitat número 1, si utilitzeu AdParamService amb l'API de Google Ads (API d'AdWords).
{param2} Paràmetre de creativitat número 2, si utilitzeu AdParamService amb l'API de Google Ads (API d'AdWords).
{random} Indica un número aleatori generat per Google (un enter de 64 bits sense signar), que normalment s'utilitza per tornar a carregar la pàgina.
{ignore} Ignora els elements de seguiment de l'URL final per reduir la càrrega de rastreig del lloc web. Només es pot utilitzar en URL finals o en URL finals per a mòbils.
Només plantilles de seguiment

Recomanat

Paràmetre Què torna
{lpurl}

URL final. Inclourà un caràcter d'escapada si no introduïu {lpurl} al principi de la plantilla de seguiment. Si al principi de la plantilla no hi figura {lpurl}, els caràcters d'escapada són ?, =, ", #, \t, ' i [espai].

Exemple

URL final: http://example.com

Plantilla de seguiment: {lpurl}?matchtype={matchtype}

URL de la pàgina de destinació: http://example.com?matchtype={matchtype}

Avançat

Paràmetre Què torna
{lpurl+2} URL final amb dos caràcters d'escapada. Resulta útil si teniu una cadena de redireccions.
{lpurl+3} URL final amb tres caràcters d'escapada. Resulta útil si teniu una cadena de redireccions.
{unescapedlpurl} URL final sense caràcters d'escapada.
{escapedlpurl} URL final amb caràcters d'escapada. Els caràcters d'escapada són :, /, ?, = i %.
{escapedlpurl+2} URL final amb dos caràcters d'escapada. Resulta útil si teniu una cadena de redireccions.
{escapedlpurl+3} URL final amb tres caràcters d'escapada. Resulta útil si teniu una cadena de redireccions.

Per utilitzar aquests paràmetres de ValueTrack amb altres paràmetres d'URL a la plantilla de seguiment, afegiu els caràcters següents després del paràmetre de ValueTrack. Si no ho feu, és possible que el lloc web o el sistema de tercers no desi correctament la informació provinent dels paràmetres d'URL.

Paràmetre Posició dins la plantilla de seguiment Seguit de Exemple
{lpurl} És al principi ? {lpurl}?
{lpurl} No és al principi %3F {lpurl}%3F
{lpurl+2} No és al principi %253F {lpurl+2}%253F
{lpurl+3} No és al principi %25253F {lpurl+3}%25253F
{unescapedlpurl} En qualsevol lloc ? {unescapedlpurl}?
{escapedlpurl} En qualsevol lloc %3F {escapedlpurl}%3F
{escapedlpurl+2} En qualsevol lloc %253F {escapedlpurl+2}%253F
{escapedlpurl+3} En qualsevol lloc %25253F {escapedlpurl+3}%25253F

Si el vostre URL final ja conté un signe d'interrogació, Google Ads substituirà el que hi hagi a la plantilla de seguiment pel signe et (&) o una versió d'aquest símbol amb el caràcter d'escapada correcte.

Només URL finals

Paràmetre Acció
{ignore} Ignora els elements de seguiment de l'URL final per reduir la càrrega de rastreig del lloc web. Només es pot utilitzar en URL finals o en URL finals per a mòbils. Per exemple, si el vostre URL final és http://www.example.com/product?p1=a&p2=b&p3=c&p4=d i la informació de seguiment que va després del signe d'interrogació de l'URL no canvia la pàgina de destinació, podeu inserir el paràmetre {ignore} davant de la informació de seguiment per indicar que tot allò que va després és merament informació de seguiment. Aquí teniu un exemple de com podeu fer-ho: http://www.example.com/product?{ignore}p1=a&p2=b&p3=c&p4=d.

A continuació s'indiquen uns quants aspectes que cal tenir en compte en utilitzar {ignore}:

• No es pot inserir {ignore} en altres paràmetres de ValueTrack (per exemple, no es permet {ifmobile:{ignore}}).
  • Heu d'utilitzar {ignore} a l'URL final si hi ha algun element de l'URL que un tercer pugui modificar quan un usuari faci clic a l'anunci. Més informació sobre les polítiques editorials

Exemple

URL final: http://www.example.com/product?p1=a&p2=b&p3=c&p4=d

Informació de seguiment: p1=a&p2=b&p3=c&p4=d

Si la informació de seguiment que va després del signe d'interrogació de l'URL no canvia la pàgina de destinació, podeu inserir el paràmetre {ignore} davant de la informació de seguiment per indicar que tot allò que va després és merament informació de seguiment.

URL final amb {ignore}

http://www.example.com/product?{ignore}p1=a&p2=b&p3=c&p4=d

Només campanyes de compres

Podeu utilitzar els paràmetres següents amb els anuncis de producte de compres.

Paràmetre Què torna
{adtype}

En el cas dels anuncis de producte de compres, es torna un d'aquests valors:

• "pla" si el clic prové d'un anunci de compres.
  • "pla_multichannel" si l'anunci de compres en què s'ha fet clic incloïa opcions per als canals de compres "en línia" i "local".

• "pla_with_promotion" si a l'anunci de compres en què s'ha fet clic es mostrava la promoció d'un comerciant.

• "pla_with_pog" si el clic prové d'un anunci de compres activat per a Compres a Google.

{merchant_id} Identificador del compte de Merchant Center al qual pertany directament l'anunci de compres en què s'ha fet clic.
{product_channel} Tipus de canal de compres ("online" o "local") a través del qual es ven el producte que es presenta a l'anunci de compres en què s'ha fet clic. Si un anunci inclou opcions per a tots dos canals de compres, {product_channel} mostrarà el tipus de canal en què s'ha fet clic ("online" o "local") i {adtype} mostrarà "pla_multichannel".
{product_id} Identificador del producte que es presenta a l'anunci en què s'ha fet clic, tal com s'indica al vostre feed de dades de Merchant Center.
{product_country} País de venda del producte inclòs a l'anunci en què s'ha fet clic.
{product_language} Idioma de la informació del producte, tal com s'indica al vostre feed de dades de Merchant Center.
{product_partition_id} Identificador únic del grup de productes al qual pertany l'anunci de producte en què s'ha fet clic.
{store_code} En el cas dels productes locals de les campanyes de compres, veureu l'identificador únic de la botiga local. Aquest paràmetre té un límit de 60 caràcters.

Només campanyes de vídeo

Paràmetre Què torna
{adgroupid} Identificador del grup d'anuncis. Utilitzeu-lo si heu configurat la informació de seguiment al nivell de compte o de campanya i voleu saber quin grup d'anuncis ha publicat l'anunci.
{campaignid} Identificador de la campanya. Utilitzeu-lo si heu configurat la informació de seguiment al nivell de compte i voleu saber quina campanya ha publicat l'anunci.
{creative} Identificador únic de l'anunci.
{device} Dispositiu del qual prové el clic: "m" de mòbil (com ara WAP), "t" de tauleta i "c" d'ordinador, d'acord amb les inicials d'aquests termes en anglès.
{loc_interest_ms} Identificador de la ubicació d'interès que ha contribuït a activar l'anunci. Visiteu el lloc web per a desenvolupadors a fi de conèixer els identificadors d'ubicació. Només es registren a les campanyes que mostren anuncis a les persones que cerquen les vostres ubicacions de segmentació.
{loc_physical_ms} Identificador de la ubicació geogràfica del clic. Visiteu el lloc web per a desenvolupadors a fi de conèixer els identificadors d'ubicació. Només es registren a les campanyes que mostren anuncis als usuaris que es troben a les vostres ubicacions de segmentació.
{network}
{placement} Lloc web de contingut en què s'ha fet clic a l'anunci (en el cas de les campanyes segmentades per paraula clau) o criteris coincidents de segmentació per emplaçament al lloc web en què s'ha fet clic a l'anunci (en el cas de les campanyes segmentades per emplaçament).
{sourceid}

Només campanyes d'hotels

Paràmetre Què torna
{hotelcenter_id} Identificador del compte de Hotel Center enllaçat a la campanya que va generar l'anunci en fer-hi clic.
{hotel_id} Identificador de l'hotel del feed d'hotels del compte associat.
{hotel_partition_id} Identificador únic del grup d'hotels al qual pertany l'anunci d'hotel en què s'ha fet clic.
{hotel_adtype}
  • "hotel" si s'ha fet clic en l'anunci d'un hotel.
  • "room" si s'ha fet clic en l'anunci d'un paquet d'habitació.
{travel_start_day} {travel_start_month} {travel_start_year} El dia, el mes i l'any de la data d'entrada que es mostra a l'anunci.
{travel_end_day} {travel_end_month} {travel_end_year} El dia, el mes i l'any de sortida que es mostra a l'anunci.
{advanced_booking_window} El nombre de dies que hi ha entre la data del clic a l'anunci i la data d'entrada que s'anuncia (per exemple, "3" si s'ha fet clic a l'anunci el dia 5 de juny i la data d'entrada és el dia 8 de juny).
{date_type}
  • "default" si Google ha seleccionat les dates d'inici i de finalització (per mostrar a l'usuari els preus corresponents).
  • "selected" si l'usuari final ha triat les dates en un selector de dates.
{number_of_adults} Nombre d'adults que s'allotjaran a l'habitació que es mostra a l'anunci.
{price_displayed_total} Cost total de l'habitació que es mostra a l'usuari en la seva moneda local.
{price_displayed_tax} Indica la quantitat d'impostos i les tarifes que es mostren a l'usuari en la seva moneda local.
{user_currency} El codi de tres lletres de la moneda local de l'usuari. Aquesta també és la moneda de {price_showed_total} i {price_showed_tax}. Per exemple, "USD" o "CAD".
{user_language} El codi de dues lletres de l'idioma de visualització de l'anunci. Per exemple, "en" o "fr".
{adtype} Tipus d'anunci de viatges en què s'ha fet clic.
  • "travel_booking" si el clic s'ha fet en un mòdul de reserves.
  • "travel_promoted" si el clic s'ha fet en un anunci de promoció d'hotel.
{rate_rule_id} Identificador del preu especial en què s'ha fet clic. Els anunciants de viatges poden aplicar tarifes condicionals a usuaris concrets (per exemple, membres de programes de fidelització), a dispositius específics (per exemple, descomptes per usuaris de mòbils) i a països específics.

Campanyes d'anuncis de generació de demanda

Els anuncis de generació de demanda no admeten els paràmetres de ValueTrack següents:

• {placement}
  • {target}
  • {keyword}
  • {ifsearch:[value]}
  • {ifcontent:[value]}

Comproveu els paràmetres de ValueTrack disponibles per veure els valors compatibles.

Campanyes Màxim rendiment

Alguns paràmetres de ValueTrack són totalment compatibles amb les campanyes Màxim rendiment. Els paràmetres amb compatibilitat limitada només s'apliquen a alguns canals o formats d'anunci de la campanya.

Paràmetre Compatibilitat Què torna
{adtype} Compatibilitat limitada Tipus d'anunci de viatges en què s'ha fet clic.
  • "pla" si el clic prové d'un anunci de compres.
  • "pla_multichannel" si l'anunci de compres en què s'ha fet clic incloïa opcions per als canals de compres "en línia" i "local".
  • "pla_with_promotion" si a l'anunci de compres en què s'ha fet clic es mostrava la promoció d'un comerciant.
  • "pla_with_pog" si el clic prové d'un anunci de compres activat per a Compres a Google.
{campaignid} Totalment compatible Identificador de la campanya. Utilitzeu-lo si heu configurat la informació de seguiment al nivell de compte i voleu saber quina campanya ha publicat l'anunci.
{device} Totalment compatible Dispositiu del qual prové el clic: "m" de mòbil (com ara WAP), "t" de tauleta i "c" d'ordinador, d'acord amb les inicials d'aquests termes en anglès.
{gclid} Compatibilitat limitada Identificador de clic de Google corresponent al client provinent del vostre anunci.
{ifmobile:[valor]} Totalment compatible Valor que definiu a "[valor]", si s'ha fet clic a l'anunci des d'un dispositiu mòbil.
{ifnotmobile:[valor]} Totalment compatible Valor que definiu a "[valor]", si s'ha fet clic a l'anunci des d'un ordinador o des d'una tauleta.
{loc_interest_ms} Totalment compatible Identificador de la ubicació d'interès que ha contribuït a activar l'anunci. Visiteu el lloc web per a desenvolupadors a fi de conèixer els identificadors d'ubicació. Només es registren a les campanyes que mostren anuncis a les persones que cerquen les vostres ubicacions de segmentació.
{loc_physical_ms} Totalment compatible Identificador de la ubicació geogràfica del clic. Visiteu el lloc web per a desenvolupadors a fi de conèixer els identificadors d'ubicació. Només es registren a les campanyes que mostren anuncis als usuaris que es troben a les vostres ubicacions de segmentació.
{lpurl} Totalment compatible

URL final. Inclourà un caràcter d'escapada si no introduïu {lpurl} al principi de la plantilla de seguiment. Si al principi de la plantilla no hi figura {lpurl}, els caràcters d'escapada són ?, =, ", #, \t, ' i [espai].

Exemple

URL final: http://example.com

Plantilla de seguiment: {lpurl}?matchtype={matchtype}

URL de la pàgina de destinació: http://example.com?matchtype={matchtype}

{lpurl+2} Totalment compatible URL final amb dos caràcters d'escapada. Resulta útil si teniu una cadena de redireccions.
{lpurl+3} Totalment compatible URL final amb tres caràcters d'escapada. Resulta útil si teniu una cadena de redireccions.
{merchant_id} Compatibilitat limitada Identificador del compte de Merchant Center al qual pertany directament l'anunci de compres en què s'ha fet clic.
{product_channel} Compatibilitat limitada Tipus de canal de compres ("online" o "local") a través del qual es ven el producte que es presenta a l'anunci de compres en què s'ha fet clic. Si un anunci inclou opcions per a tots dos canals de compres, {product_channel} mostrarà el tipus de canal en què s'ha fet clic ("online" o "local") i {adtype} mostrarà "pla_multichannel".
{product_country} Compatibilitat limitada País de venda del producte inclòs a l'anunci en què s'ha fet clic.
{product_id} Compatibilitat limitada Identificador del producte que es presenta a l'anunci en què s'ha fet clic, tal com s'indica al vostre feed de dades de Merchant Center.
{product_language} Compatibilitat limitada Idioma de la informació del producte, tal com s'indica al vostre feed de dades de Merchant Center.
{random} Totalment compatible Indica un número aleatori generat per Google (un enter de 64 bits sense signar), que normalment s'utilitza per tornar a carregar la pàgina.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now