Puhelukonversioiden importointi

Puhelukonversioiden seurannan avulla näet, milloin mainoksesi johtavat erilaisiin puheluihin. Importoimalla puhelukonversiotiedot Google Adsiin voit seurata, milloin puhelut johtavat myyntiin tai muuhun arvokkaaseen asiakastoimintaan. Lue lisää puhelukonversioiden importoinnista.

Datan käsittely

Tuomiasi datatiedostoja käytetään vain konversioiden mittaamiseen tietoturvakäytäntöjemme mukaisesti. Huolehdimme datan luottamuksellisuudesta ja suojauksesta noudattamalla alan johtavia standardeja.

Käsittelemme tuomiasi datatiedostoja seuraavasti:

• Rajoitettu tietojen säilytys: Säilytämme datatiedostojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen, ja säilyttäminen tapahtuu aina käytäntöjemme mukaisesti.
  • Rajoitettu tietojen käyttö: Emme käytä datatiedostojasi muuhun kuin konversioiden mittaamiseen, ja mittaaminen tapahtuu aina käytäntöjemme mukaisesti.
  • Rajoitettu tietojen käyttöoikeus: Virheenkorjausdataan (mukaan lukien puhelinnumerot) on pääsy vain sen Google Ads ‑tilin käyttäjillä, jonka kautta tiedosto on ladattu, sekä joillakin valtuutetuilla Googlen työntekijöillä. Data on saatavilla 90 päivän ajan lataamisen jälkeen ainoastaan lataus- ja yhdistämisprosessin aikana havaittujen virheiden tunnistamista ja korjaamista varten. Datatiedostojesi luvaton käyttö on estetty työntekijöiden käyttöoikeuksien hallinnalla.
  • Rajoitettu tietojen jako: Emme jaa datatiedostojasi kolmansille osapuolille (esimerkiksi muille mainostajille). Saatamme jakaa tätä dataa täyttääksemme sovellettavan lain, asetuksen tai oikeusprosessin vaatimukset tai jos asiasta on tehty täytäntöönpanokelpoinen viranomaispäätös.

Olemme myös sitoutuneet varmistamaan, että datatiedostojesi tallentamiseen käyttämämme järjestelmät ovat turvallisia ja luotettavia. Googlen turvallisuussuunnittelutiimit keskittyvät suojelemaan järjestelmiämme ulkoisia uhkia vastaan. Lisäksi kaikki datatiedostot tallennetaan salatussa muodossa luvattoman käytön estämiseksi.

Ennen kuin aloitat

Puhelukonversioiden tuonti edellyttää Google-soitonsiirtonumeroita, jotka ovat tällä hetkellä käytettävissä vain tietyissä maissa. Tällaisella konversioseurannalla mitataan puheluita, jotka on soitettu napauttamalla mobiilimainosta, sekä puheluita, jotka tulevat verkkosivustosi kautta käyttäjän klikattua mainosta. Seuranta ei kuitenkaan kata puheluita, joita käyttäjät soittavat manuaalisesti nähtyään pöytätietokonemainoksen.

Edut

• Seuraa puheluihin liittyviä tarkempia tietoja, kuten kunkin puhelun tyyppiä ja arvoa yrityksellesi. Yhdistä nämä tiedot tiettyyn mainokseen ja avainsanaan, joka johti puheluun.
  • Erottele myynti- ja tukipuhelut sekä selvitä kunkin puhelutyypin yrityksellesi tuoma arvo. Voit esimerkiksi selvittää, milloin tukipuhelut mahdollistavat lisä- tai liitännäismyynnin.
  • Selvitä, mitkä mainokset ja avainsanat toimivat parhaiten. Optimoi kampanjasi näiden tietojen avulla tuottamaan puheluita, joista on sinulle eniten hyötyä ja jotka tuottavat parhaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI).

Näin se toimii

Näin voit selvittää, mitkä mainokset ja avainsanat tuottavat yrityksellesi eniten myyntipuheluita:

1. Määritä Google Adsissa konversiotapahtuma, joka seuraa, milloin asiakaspuhelut tulevat mainoksistasi ja milloin mainostasi klikannut asiakas soittaa sivustollasi näkyvään numeroon.
  2. Pidä erikseen kirjaa myyntipuheluista ja tallenna esimerkiksi soittajien puhelinnumerot sekä tieto siitä, milloin puhelu johti myyntiin (tai muuhun konversiotapahtumaan, jota haluat seurata). Voi olla, että seuraat jo näitä tietoja asiakkuudenhallintajärjestelmän (CRM) avulla.
  3. Lataa Google Adsiin tiedosto, joka sisältää nämä tiedot konversiopuheluistasi.
  4. Google Ads yhdistää tiedostossa olevat puhelutiedot puheluihin, joita olet seurannut Google Adsin konversiotapahtuman avulla. Näin voit selvittää, mitkä kampanjat, mainosryhmät, mainokset ja avainsanat johtavat myyntiä tai muita konversioita tuottaviin puheluihin.

Kun tiedät, mitkä mainokset ja avainsanat tuovat sinulle arvokkaimmat puhelut, voit säätää tiliäsi ja yrittää saada lisää tällaisia puheluita. Voit esimerkiksi korottaa niiden avainsanojen hintatarjouksia, jotka tuottavat eniten myyntipuheluita, tai käyttää automaattista hintatarjousstrategiaa, kuten CPA-tavoitetta, lisätäksesi tällaisten konversioiden määrää. Huomaa, että automaattiset hintatarjousstrategiat toimivat parhaiten, jos tuot Google Adsiin säännöllisesti viimeisimmät konversiotietosi.

Seurattavissa olevat puhelutyypit

Puhelukonversioiden tuonnin avulla voit seurata Google Ads ‑mainoksistasi tulevia puheluita kahdella eri tavalla:

• Suoraan mainoksista tulevat puhelut: Seuraa, milloin käyttäjät soittavat puheluelementissä tai Vain soitto ‑mainoksessa olevaan numeroon. Tarvitset vähintään yhden puheluelementin tai Vain soitto ‑mainoksen, jossa käytetään Google-soitonsiirtonumeroa. Huomaa, että nämä puhelut ovat seurattavissa vain silloin, kun ne tulevat mobiililaitteista. Tietokoneita tai tabletteja ei seurata.
  • Sivustoltasi tulevat puhelut: Käyttäjä voi siirtyä sivustollesi klikkaamalla mainostasi ja soittaa sitten sivustolla näkyvään numeroon. Jos haluat seurata näitä puheluita, sinun on lisättävä sivustollesi konversioseurantatagi sekä toinen koodinpätkä, joka näyttää Google-soitonsiirtonumeron tavallisen puhelinnumerosi sijaan.

Voit sisällyttää importointiin molempia puhelutyyppejä ja seurata niitä sitten saadaksesi käsityksen siitä, miten hyvin mainoksesi johtavat puhelukonversioihin. Näiden kahden puhelutyypin määritysprosessit eroavat toisistaan, joten varmista, että seuraat oikeita ohjeita. Lue lisää puhelukonversioiden importoinnista