Sobre la quota de clics

La quota de clics és la quota estimada de tots els clics que es poden assolir i que heu rebut, i només està disponible per a les campanyes Màxim rendiment, de cerca, de compres i d'hotels.

Podeu utilitzar la mètrica de quota de clics per comprendre on teniu potencial per obtenir encara més clics.

Per exemple, si heu rebut 60 clics i la vostra quota de clics és del 60%, s'estima que podíeu haver rebut 40 clics més si haguéssiu tingut més recursos, ofertes més altes, pressupostos més alts o, en el cas de les campanyes de Shopping, si haguéssiu mostrat més productes en les consultes de cerca.

Com funcionen

De manera similar a la quota d'impressions, Google Ads analitza les subhastes d'anuncis durant el dia i inclou totes les subhastes en què s'ha mostrat el vostre anunci i les subhastes en què l'anunci ha competit però no s'ha mostrat.

En els casos en què no hi ha prou clics per fer una estimació de la quota de clics, veureu "--". En la resta de casos, es mostrarà el percentatge de quota.

Recordatori

• La quota de clics inclou totes les subhastes que han possibilitat que l'anunci es publiqui o en què l'anunci hagi estat competitiu. Per exemple, pot incloure subhastes en què l'anunci es podria mostrar amb el doble de l'oferta actual.
  • Com que la quota de clics és una estimació, les petites fluctuacions al llarg del temps no indiquen necessàriament que hàgiu de fer un canvi. Les modificacions fetes a les ofertes, al nivell de qualitat i a la rellevància generals dels anuncis, o als sistemes d'anuncis de Google poden afectar el conjunt de subhastes en què el sistema estima que l'anunci era competitiu.
  • Els clics aptes poden augmentar. Encara que vegeu que els clics augmenten, el nombre total de subhastes en què l'anunci és competitiu (o d'usuaris que cerquen els vostres productes) també pot augmentar durant tot l'any. Si el nombre total de clics disponibles augmenta més de pressa que el dels clics que rebeu, la quota de clics disminuirà. Per augmentar-la, és possible que hàgiu d'augmentar les ofertes, millorar la qualitat dels anuncis o bé afegir més recursos d'anunci.

Disponibilitat de les dades

Només podeu consultar les dades de quota de clics per a les campanyes Màxim rendiment, de cerca, de compres i d'hotels. La informació de la quota de clics està disponible als nivells següents:

• Campanyes Màxim rendiment
    • Campanya
  • Campanyes de cerca
    • Campanya
    • Grup d'anuncis
    • Paraula clau
  • Campanyes de compres
    • Grup de productes
    • Campanya
    • Grup d'anuncis
    • Identificador d'article, marca, categoria, tipus de producte, etiqueta personalitzada, canal i tots els altres atributs de compres
  • Campanyes d'hotels
    • Grup d'hotels
    • Campanya
    • Grup d'anuncis
    • Identificador d'hotel, període de reserva anticipada, durada de l'estada, segment de preus i tots els altres atributs de l'hotel

Obteniu més informació sobre la freqüència amb què s'actualitza la quota de clics.

Les mètriques de quota de clics per a compres provenen del trànsit de la Xarxa de Cerca i no del trànsit de la Xarxa de Display o de la xarxa de partners de cerca.

Com es pot augmentar la quota de clics

• Recordeu que, abans de poder aconseguir clics, heu d'aconseguir impressions. Totes les accions que es poden emprendre per incrementar la quota d'impressions i la quota d'impressions de la part més superior de la pàgina també funcionen per augmentar la quota de clics. Obteniu més informació sobre com es pot augmentar la quota d'impressions.
  • Encara que tingueu una quota d'impressions elevada, és possible que la vostra quota de clics continuï sent baixa. Augmentar l'oferta i millorar la qualitat i la rellevància dels anuncis, i afegir recursos us pot ajudar a aconseguir més clics amb els anuncis.
  • Si gestioneu anuncis de compres, recordeu que se'n pot mostrar més d'un del mateix anunciant a la vegada. Si teniu diversos anuncis publicats al mateix temps, teniu més probabilitats que algú hi faci clic. Per tant, podeu mostrar més d'un dels vostres productes per augmentar la quota de clics general en anuncis de Shopping.