Grup d'anuncis: definició

Un grup d'anuncis conté un o més anuncis amb objectius similars.

• Cadascuna de les campanyes està formada per un o més d'un grup d'anuncis.
  • Els grups d'anuncis es poden utilitzar per organitzar els anuncis d'acord amb un tema comú. Per exemple, proveu de separar els grups d'anuncis per cada tipus de producte o servei que oferiu.

Com s'estructuren els comptes
Com funcionen els grups d'anuncis

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now