Täydentävän bannerin luominen videomainosta varten

Hero image of the YouTube Companion Banner

Täydentävä banneri näkyy videomainoksesi vieressä YouTubessa. Voit ladata banneria varten joko itse valitsemasi kuvan tai antaa Google Adsin luoda kuvan YouTube-kanavasi bannerista. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda täydentävän bannerin Google Adsissa.

Hyvä tietää

• Ohitettavat In-Stream-mainokset, ei‑ohitettavat In-Stream-mainokset ja puskurimainokset tukevat täydentäviä bannereita.
  • Täydentävät bannerit näkyvät vain tietokoneella. Ne eivät näy mobiililaitteilla, internetyhteyttä tukevissa televisioissa eivätkä YouTubea tukevissa laitteissa.
  • Täydentävät bannerit näkyvät YouTube-katselusivun mainoksen vieressä. Täydentävän bannerin klikkaaminen ohjaa katsojan siihen verkkosivuston URL-osoitteeseen, jonka lisäsit kampanjan luonnin yhteydessä.
  • Täydentävän bannerin klikkaus lasketaan katselukerraksi (vaikka katsoja katsoisi mainosta alle 30 sekunnin ajan).

Täydentävän bannerin tekniset tiedot

Kun luot videomainoksen, suosittelemme, että luot kuvan automaattisesti YouTube-kanavan bannerista sen sijaan, että lataat omavalintaisen kuvan.

Jos haluat ladata kuvan täydentävää banneria varten, varmista, että se on vaatimustemme ja seuraavien teknisten tietojen mukainen:

Accepted types 300 x 60 pikselin resoluutio (YouTuben täydentävän bannerin kuva) GIF-kuvanopeuden tulee olla alle 5 ruutua sekunnissa Täydentävän bannerin tiedoston enimmäiskoko on 150 kilotavua

Tiedostotyypit:

JPEG, GIF tai PNG

Resoluutio:

300 x 60 pikseliä

GIF-kuvanopeus:

Alle 5 ruutua sekunnissa

Enimmäiskoko:

150 kt

Ohjeet

1. Aloita uuden kampanjan luominen Google Adsissa.
  2. Määritä kampanjan ja mainosryhmän asetukset. Kun olet lisännyt YouTuben URL-osoitteen mainoksellesi, näet Täydentävä banneri (vain tietokoneet) ‑osion.

3. Valitse, miten haluat yksilöidä täydentävän bannerin.
    • Luo automaattisesti käyttämällä kanavabanneriasi (suositus): Google Ads luo täydentävän bannerin YouTube-kanavasi bannerista.
    • Lataa kuva: Valitse kuva tietokoneeltasi. Et voi ladata kuvia, jotka eivät täytä vaatimuksiamme.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Luo kampanja. Kun mainoksesi näkyy tietokoneella, täydentävä banneri näkyy mainoksen vieressä.