Crear un bàner complementari per a un anunci de vídeo

Hero image of the YouTube Companion Banner

Al costat del vostre anunci de vídeo a YouTube es mostra un bàner complementari. Podeu penjar una imatge personalitzada per al bàner o bé permetre que Google Ads generi una imatge a partir del bàner del vostre canal de YouTube. En aquest article s'explica com podeu crear un bàner complementari a Google Ads.

Informació important

• Els anuncis in-stream que es poden ometre, els anuncis in-stream que no es poden ometre i els anuncis bumper admeten els bàners complementaris.
  • Aquests bàners només es mostren en ordinadors. No es mostren en dispositius mòbils, televisors connectats ni altres dispositius compatibles amb YouTube.
  • Els bàners complementaris es mostren al costat de l'anunci a la pàgina de visualització de YouTube. Quan un espectador fa clic en un bàner complementari, se'l dirigeix a l'URL del lloc web que hàgiu proporcionat en crear la campanya.
  • Un clic al bàner complementari compta com a visualització (encara que l'espectador no hagi arribat a veure almenys 30 segons de l'anunci).

Especificacions dels bàners complementaris

Quan creeu un anunci de vídeo, us recomanem que genereu automàticament una imatge a partir del bàner del canal de YouTube en lloc de penjar una imatge personalitzada.

Si voleu penjar una imatge per al bàner complementari, assegureu-vos que compleixi els nostres requisits i especificacions:

Accepted types Resolució de 300 x 60 píxels per a la imatge de bàner complementari de YouTube Els fotogrames per segon del GIF han de ser inferiors a 5. La mida màxima dels fitxers per als bàners complementaris és de 150 kilobytes.

Tipus de fitxer:

JPEG, GIF o PNG

Resolució:

300 x 60 píxels

Fotogrames per segon de GIF:

Menys de 5

Mida màxima:

150 kB

Instruccions

1. A Google Ads, comenceu a crear una campanya.
  2. Introduïu la configuració de la campanya i del grup d'anuncis. Un cop hàgiu introduït l'URL de YouTube de l'anunci, es mostrarà la secció "Bàner complementari (només per a ordinadors)".

3. Trieu com voleu personalitzar el bàner complementari.
    • Generar-lo automàticament fent servir el bàner del canal (opció recomanada): Google Ads genera un bàner complementari a partir del bàner del canal de YouTube.
    • Penjar una imatge: utilitzeu una imatge personalitzada de l'ordinador. No podeu penjar imatges que no compleixin les nostres especificacions.
  4. Quan acabeu, feu clic a Crea una campanya. Quan l'anunci es mostri en un ordinador, el bàner complementari es mostrarà al costat.