Seerfrekvens

Dette er en prosentverdi som sier noe om forholdet mellom antallet betalte avspillinger av en videoannonse og antallet visninger.

Hvis du for eksempel har 5 avspillinger og 1000 visninger, er seerfrekvensen din 0,5 %. Sånn beregnes denne verdien:

CTR calculation
  • Seerfrekvens kan sammenlignes med klikkfrekvens (CTR), men der CTR-verdien gir et bilde av antallet klikk registrert, får du med seerfrekvensen vite hvor mange personer som så på videoannonsen din etter å ha kommet over den på YouTube eller i Displaynettverket.
  • Med seerfrekvensen kan du spore verdien av videokampanjene du kjører på YouTube og i Displaynettverket.