Percentatge de visualitzacions: definició

Ràtio que mostra el nombre de visualitzacions de pagament d'un anunci de vídeo en relació amb el nombre d'impressions que són aptes per a les visualitzacions.

Per exemple, si heu rebut 5 visualitzacions i teniu 1.000 impressions, el vostre percentatge de visualitzacions és del 0,5%. Així és com es calcula:

CTR calculation
  • El percentatge de visualitzacions s'assembla a la ràtio de clics d'entrada (CTR), però compta persones que han mirat l'anunci de vídeo després de veure'l a YouTube o a la Xarxa de Display en lloc de mesurar-ne els clics.
  • El percentatge de visualitzacions serveix per fer un seguiment del valor de les campanyes de vídeo a YouTube i a la Xarxa de Display.
Nota: les impressions de formats aptes que no són de visualització, com ara anuncis bumper o anuncis in-stream no omissibles, no es compten.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now