Tietoja dynaamisista huomioteksteistä

Dynaamiset huomiotekstit ovat automaattisia laajennuksia, joiden avulla voit lisätä hakumainoksiisi ylimääräistä tekstiä ja auttaa ihmisiä löytämään nopeasti lisätietoja tuotteistasi ja palveluistasi. Automaattisesti näkyviin tulevat dynaamiset huomiotekstit eivät edellytä määrittämistä ja saattavat kasvattaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi.

Kuinka ne toimivat

Kun käyttäjät tekevät Google-hakuja, he voivat nähdä samankaltaisten tai hakuun liittyvien verkkosivujen mainoksia ja hakutuloksia. Käyttäjien on helpompi päättää, kannattaako heidän vierailla sivustollasi, jos näytät heille oleellisia tietoja sivustollasi tarjottavista tuotteista ja palveluista, ennen kuin he klikkaavat mainostasi.

ACME auto example ad

Jos mainostajan laskeutumissivulla mainitaan mahdollisesti hyödyllisiä tietoja, kuten "25 vuoden kokemus", "Varaa verkossa" ja "Valtuutetut mekaanikot", näitä tietoja voidaan näyttää automaattisesti mainostekstin yhteydessä dynaamisina huomioteksteinä. Niitä näytetään vain, kun niiden voidaan odottaa tehostavan mainostasi.

Voit milloin vain poistaa automaattisia laajennuksia, kuten dynaamisia huomiotekstejä. Voit myös luoda manuaalisia huomiotekstejä, jos haluat hallita niiden sisältöä vielä tarkemmin. Manuaaliset huomiotekstilaajennukset ohittavat dynaamiset huomiotekstit.

Edut

Dynaamisten huomiotekstien käyttämisestä voi olla seuraavia etuja:

• Säästät aikaa: Huomiotekstit koostuvat sivustollasi olevista tiedoista, joten ne eivät edellytä sinulta ylimääräisiä toimenpiteitä.
  • Voit antaa käyttäjille lisätietoja tuotteistasi ja palveluistasi nopeasti: Dynaamisten huomiotekstien avulla vierailijat saavat käsityksen tuotteistasi, palveluistasi ja erikoistarjouksistasi jo ennen mainoksesi klikkaamista.
  • Voit mahdollisesti parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi: Lisätietojen näyttäminen voi parantaa mainostesi osuvuutta ja klikkausprosentteja. Tämä taas saattaa kasvattaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi, sillä voit keskittyä hankkimaan sellaisten vierailijoiden klikkauksia, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista ja palveluista.

Kehitys ja raportit

Voit nähdä osan dynaamisten huomiotekstien kehitysdatasta Mainokset ja laajennukset ‑sivulla. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla näkyvästä navigaatiopaneelista Kaikki kampanjat.
  3. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  4. Klikkaa Lisää.
  5. Valitse Automaattiset laajennukset.
  6. Klikkaa Laajennustyyppi: Kaikki. Valitse sitten Huomiotekstilaajennus-kohdan viereinen valintaruutu ja klikkaa Käytä.

Kelvollisten mainostesi kehitystiedot näytetään tavalliseen tapaan myös nykyisissä hakumainosten kehitysraporteissasi.