Tietoja dynaamisista huomioteksteistä

Dynaamiset huomiotekstit ovat tekstielementtejä, jotka näkyvät automaattisesti Hakumainostesi yhteydessä. Niiden avulla käyttäjät löytävät nopeasti lisätietoja tuotteistasi ja palveluistasi. Dynaamisia huomiotekstejä ei tarvitse määrittää, ja niiden myötä järjestelmällä on enemmän mahdollisuuksia näyttää elementtejä mainostesi yhteydessä.

Näin ne toimivat

Kun käyttäjät tekevät Google‑hakuja, he voivat nähdä hakua vastaavien tai hakuun liittyvien verkkosivujen mainoksia ja hakutuloksia. Käyttäjien on helpompi päättää, kannattaako heidän käydä sivustollasi, jos he näkevät oleellisia tietoja sivustollasi tarjottavista tuotteista ja palveluista ennen mainoksesi klikkaamista.

An illustrated example of dynamic callouts in a search ad.

Jos mainostajan laskeutumissivulla on mahdollisesti hyödyllisiä tietoja (esim. "25 vuoden kokemus", "Varaa verkossa" ja "Pätevät mekaanikot"), ne voivat näkyä automaattisesti mainostekstin yhteydessä dynaamisina huomioteksteinä.

Dynaamiset huomiotekstit näkyvät vain silloin, kun niiden odotetaan parantavan mainoksen tuloksia, ja ne voivat näkyä manuaalisesti luotujen huomiotekstien rinnalla tai sijasta. Voit valita, mitkä huomiotekstielementit näkyvät, keskeyttämällä tai poistamalla yksittäisiä dynaamisia huomiotekstielementtejä.

Edut

Dynaamiset huomiotekstit

• Säästät aikaa: Huomiotekstit koostuvat sivustollasi olevista tiedoista, joten ne eivät edellytä sinulta ylimääräisiä toimenpiteitä.
  • Voit antaa käyttäjille lisätietoja tuotteistasi ja palveluistasi nopeasti: Dynaamisten huomiotekstien avulla vierailijat saavat käsityksen tuotteistasi, palveluistasi ja erikoistarjouksistasi jo ennen mainoksesi klikkaamista.
  • Voit mahdollisesti parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi: Lisätietojen näyttäminen voi parantaa mainostesi osuvuutta ja klikkausprosentteja. Tämä taas saattaa kasvattaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi, sillä voit keskittyä hankkimaan sellaisten vierailijoiden klikkauksia, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista ja palveluista.

Kehitys ja raportit

Näin löydät yksittäisten dynaamisten huomiotekstien tulosdatan Google Adsista:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
  3. Klikkaa Elementit.
  4. Klikkaa Huomioteksti‑yhteenvetokorttia.
  5. Valitse suodatusperusteeksi "Lähde", "Automaattisesti luotu".

Yksittäisten dynaamisten huomiotekstien keskeyttäminen tai poistaminen

Jos et pidä tietystä dynaamisesta huomiotekstistä, voit keskeyttää tai poistaa sen. Dynaamisen huomiotekstin keskeytys estää sitä näkymästä. Sitä ei kuitenkaan poisteta, ja se voidaan palauttaa käyttöön myöhemmin. Dynaamisen huomiotekstin poistaminen poistaa sen pysyvästi, eikä sitä voida palauttaa käyttöön myöhemmin.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
  3. Klikkaa Elementit.
  4. Klikkaa Huomioteksti‑yhteenvetokorttia.
    • Useiden huomiotekstien keskeyttäminen tai poistaminen:
      1. Valitse elementit klikkaamalla valintaruutua.
      2. Klikkaa yläreunan sinisestä palkista Keskeytä tai Poista.
    • Yksittäisen huomiotekstin keskeyttäminen tai poistaminen:
      1. Valitse yksittäinen elementti klikkaamalla värillisen tilaosoittimen viereistä valikkoa.
      2. Valitse Keskeytä tai Poista.

Voit myös tarvittaessa poistaa käytöstä kaikki dynaamiset huomiotekstit, mutta sitä ei suositella.

Huom. Yksittäisten dynaamisten huomiotekstielementtien keskeyttäminen ja poistaminen on mahdollista vasta, kun huomiotekstit on päivitetty. Lue lisää elementtien päivityksestä.
Kelvollisten mainostesi tulostiedot näytetään tavalliseen tapaan myös nykyisissä hakumainosten tulosraporteissasi.