Om dynamiske infoudvidelser

Dynamiske infotekster er yderligere tekstaktiver, der vises automatisk sammen med dine søgeannoncer og hjælper brugerne med øjeblikkeligt at få flere oplysninger om dine produkter og tjenester. Dynamiske infotekster kræver ingen konfiguration og giver systemet flere muligheder for at vise aktiver sammen med dine annoncer.

Sådan fungerer de:

Når brugere søger efter oplysninger på Google, kan de få vist søgeresultater for tilsvarende eller relaterede websider. For at gøre det lettere for brugerne at finde ud af, om de skal klikke på din annonce for at besøge dit website, kan annoncen blive vist med relevante oplysninger om de produkter og tjenester, der tilbydes på websitet.

An illustrated example of dynamic callouts in a search ad.

Hvis der vises potentielt nyttige oplysninger på en annoncørs landingsside, f.eks. "25 års erfaring", "Book online" og "Certificerede mekanikere", kan disse oplysninger blive vist automatisk som en dynamisk infotekst sammen med annonceteksten.

Dynamiske infotekster vises kun, når det forventes, at de vil gøre din annonce mere effektiv, og de kan blive vist sammen med eller i stedet for manuelt oprettede infotekster. Du kan styre, hvilke infotekstaktiver der vises, ved at fjerne eller sætte individuelle aktiver til dynamiske infotekster på pause.

Fordele

Dynamiske infotekster:

• Du sparer tid: Da infoteksten afspejler eksisterende indhold på dit website, er der ikke behov for yderligere tiltag fra din side.
  • Du giver brugerne flere umiddelbare oplysninger om dine produkter og tjenester: Dynamiske infotekster giver besøgende en forsmag på dine produkter, tjenester og særtilbud, inden de klikker på din annonce.
  • Du optimerer dit potentielle investeringsafkast: De ekstra oplysninger kan øge din annonces relevans og klikrate. Når du fokuserer på at tiltrække klik fra besøgende, der har større sandsynlighed for at interessere sig for det, du tilbyder, optimerer du alt andet lige dit investeringsafkast.

Effektivitet og rapporter

Du kan se effektivitetsdata for individuelle dynamiske infotekster i Google Ads ved at følge vejledningen nedenfor:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på oversigtskortet Infotekst for typen af aktiv.
  5. Filtrér efter "Kilde" for "Automatisk oprettet".

Fjern eller sæt individuelle dynamiske infotekster på pause

Hvis du ikke kan lide en bestemt dynamisk infotekst, der er oprettet til dig, kan du fjerne den eller sætte den på pause. Hvis du sætter en dynamisk infotekst på pause, vises den ikke, men den er tilgængelig, hvis du gerne vil genaktivere den senere. Hvis du fjerner en dynamisk infotekst, fjernes den helt, så den ikke kan vises senere.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på oversigtskortet Infotekst for typen af aktiv.
    • Sådan fjerner du eller sætter flere infotekster på pause:
      1. Vælg aktiverne ved at markere afkrydsningsfeltet.
      2. Klik på Sæt på pause eller Fjern på den blå bjælke øverst.
    • Gør følgende for at fjerne en enkelt infotekst eller sætte den på pause:
      1. Vælg aktivet ved at klikke på rullemenuen ud for den farvede indikator.
      2. Vælg Sæt på pause eller Fjern.

Du kan også fravælge alle dynamiske infotekster, hvis der er behov for det. Dette anbefales dog ikke!

Bemærk! Muligheden for at fjerne eller sætte individuelle aktiver til dynamiske infotekster på pause er tilgængelig, når dine infotekster er blevet opgraderet. Få flere oplysninger om opgraderingen af aktiver.
Der vises også effektivitets-metrics for kvalificerede annoncer som normalt via dine allerede genererede rapporter om søgeannonceeffektivitet.