Ylimmän sijainnin hintatarjousarvio

Hintatarjousarviota, jolla mainoksesi todennäköisesti näkyisi hakutulossivun ylimmässä sijainnissa, kutsutaan ylimmän sijainnin hintatarjousarvioksi. Lue lisää eri hintatarjousarvioista.

• Arvio kertoo summittaisen klikkauskohtaisen hintatarjouksen, jolla mainoksesi voi näkyä ylimpänä ensimmäisellä hakutulossivulla, kun hakulauseke vastaa tarkalleen avainsanaasi. Vaikka et saavuttaisi tätä hintatarjousarviota, mainoksesi voi silti näkyä. On kuitenkin epätodennäköistä, että se näkyisi ylimpänä ensimmäisellä hakutulossivulla.
  • Arvio perustuu kunkin avainsanan laatupisteisiin ja kilpailutilanteeseen. Jos ylimmän sijainnin hintatarjousarviosi on erittäin korkea, se saattaa tarkoittaa, että avainsanan laatupisteet ovat huonot ja niitä voitaisiin ehkä parantaa.
  • Jos haluat nähdä avainsanojesi ylimmän sijainnin hintatarjousarviot, tutustu Avainsanat-taulukon "1. sijainnin hintatarjousarvio" ‑sarakkeeseen.
  • Huomaa, että tämä arvio ei takaa mainoksesi näkymistä tietyssä sijainnissa. Toisinaan mainoksesi ei näy ylimpänä, vaikka hintatarjouksesi olisi ylimmän sijainnin hintatarjousarvion mukainen.