En definisjon av anslag for topplasseringsbud

Budet du sannsynligvis må angi for at annonsen din skal bli vist blant annonsene øverst på den første siden med søkeresultater.

• Dette anslaget viser det omtrentlige budet for kostnad per klikk (CPC-budet) som må til for at annonsen skal bli vist øverst på den første siden med søkeresultater når et søk samsvarer eksakt med søkeordet ditt. Annonsen kan bli vist selv om budet ikke er like høyt som dette anslaget, men det er mindre sannsynlig at den vises øverst på den første siden med søkeresultater.
  • Anslaget er basert på kvalitetspoengene til det enkelte søkeordet og konkurransen fra andre annonsører. Hvis anslaget for topplasseringsbud er svært høyt, kan det bety at søkeordet har få kvalitetspoeng, og at det er rom for forbedring.
  • Du kan se anslagene for topplasseringsbud for søkeordene dine ved å finne «Anslått topplasseringsbud»-kolonnen på «Søkeord»-siden.
  • Anslaget er ingen garanti. Fra tid til annen kan det hende at annonsen din ikke vises på den første siden, selv om du oppfyller anslaget for topplasseringsbud.