Sivun yläosan hintatarjousarvio

Sivun yläosan hintatarjousarvio on arvio hintatarjouksesta, joka sinun on asetettava mainoksellesi, jotta se voi näkyä hakutulosten ensimmäisen sivun yläosassa.

• Arvio vastaa suunnilleen klikkauskohtaista hintatarjousta, joka vaaditaan, jotta mainos näkyy hakutulossivun yläosassa, kun hakulauseke vastaa tarkalleen avainsanaasi. Vaikka et saavuttaisi tätä hintatarjousarviota, mainoksesi voi silti näkyä. On kuitenkin epätodennäköistä, että se näkyisi ensimmäisellä hakutulossivulla.
  • Arvio perustuu kunkin avainsanan laatupisteisiin ja kilpailutilanteeseen. Jos sivun yläosan hintatarjousarviosi on erittäin korkea, se tarkoittaa, että avainsanasi laatupisteet ovat huonot ja niitä voidaan mahdollisesti parantaa.
  • Jos haluat nähdä sivun yläosan hintatarjousarviot, tutustu Avainsanat-sivun Arvioitu sivun yläosan hintatarjous -saraketta.
  • Huomaa, että tämä arvio ei takaa mainoksesi näkymistä tietyssä sijainnissa. Toisinaan mainoksesi ei näy ensimmäisellä sivulla, vaikka olisit saavuttanut sivun yläosan hintatarjousarvion.