Om aktiver til websiteinfo

Websiteinfo er en type aktiver, der giver dig mulighed for at fremhæve bestemte aspekter af dine produkter og tjenester. Websiteinfo vises under annonceteksten i form af en overskrift (f.eks. "Destinationer") og en liste med værdier (f.eks. "Hawaii, Costa Rica og Sydafrika"). I denne artikel får du en oversigt over websiteinfo.

Før du begynder

Læs vores politik vedrørende websiteinfo.

Husk!

• Websiteinfo vises sammen med annoncer på Søgenetværket.
  • Websiteinfo defineret på alle niveauer i en bestemt "gren" af kontoen > kampagne > annoncegruppehierarki kan vises sammen. Websiteinfo i én kampagne vises ikke i en anden kampagne.
  • Websiteinfo skal oprettes på et niveau, der giver mening for alle efterfølgende dele af kontohierarkiet.
  • Hvis websiteinfo f.eks. gælder for alle annoncegrupper på en hel konto, skal websiteinfo tilføjes på kontoniveau.
  • Hvis websiteinfo kun gælder for en delmængde af kampagnerne, skal den kun tilføjes i de relevante kampagner.
  • Google vælger den bedste websiteinfo, der vil maksimere din annonceeffektivitet, fra den kvalificerede pulje med websiteinfo.

Sådan vises websiteinfo

Når din websiteinfo vises sammen med din annonce på en computer, kan der blive vist op til 2 overskrifter ad gangen. I annoncer, der vises på en mobilenhed eller en tablet, vises der kun én overskrift. Google Ads bruger en algoritme til at finde den bedste overskrift eller den bedste kombination af overskrifter til visning, så vi anbefaler, at du tilføjer så mange overskrifter som muligt, der er relevante for din virksomhed.

Her er et eksempel på, hvordan en annonce med websiteinfo kan blive vist på en computer:

An illustrated example of structured snippets in a search ad.

Fordele

• Brugerne kan hurtigere finde flere oplysninger om dine produkter og tjenester: Websiteinfo giver de besøgende en forsmag på dine produkter og tjenester, inden de klikker på din annonce.
  • Dit investeringsafkast øges: De ekstra oplysninger, der vises sammen med dine annoncer, kan øge annoncernes relevans og klikrate. Det kan være med til at øge dit investeringsafkast, i og med at det fører til klik fra besøgende, som med stor sandsynlighed er interesserede i det, du tilbyder.
  • Der er mulighed for tilpasning: Du kan tilføje websiteinfo på både konto-, kampagne- og annoncegruppeniveau. Du kan angive de datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor dine udvidelser med websiteinfo er kvalificerede til at blive vist.
Bemærk! Hvis du ikke har tid til at tilføje websiteinfo, kan Google Ads generere den automatisk for dig, så længe du har tilvalgt dynamisk websiteinfo.

Sådan fungerer websiteinfo

Bemærk! For opgraderede aktiver til websiteinfo udfases enhedspræferencer, startdato, slutdato og annonceplanlægning for at give plads til nye funktioner. Få flere oplysninger om opgraderingen af aktiver.

Du kan tilføje websiteinfo på både konto-, kampagne- og annoncegruppeniveau. Du vælger, hvor udvidelserne skal tilføjes, og hvilken type oplysninger der er mest relevante for potentielle kunder, og du planlægger, hvor udvidelserne skal vises. Du udvælger foruddefinerede overskrifter (f.eks. "Produkt" eller "Tjenestekategori") på en liste med tanke på dine konkrete produkter og tjenester og tilføjer derefter specifikke oplysninger som værdier.

Her er en liste over tilgængelige overskrifter:

• Faciliteter
  • Brands
  • Kurser
  • Uddannelser
  • Destinationer
  • Udvalgte hoteller
  • Forsikringsdækning
  • Modeller
  • Nabolag
  • Tjenester
  • Serier
  • Design
  • Typer

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at overskriften og værdierne matcher, da der ellers er risiko for, at dine udvidelser med websiteinfo bliver afvist. Du kan betragte værdierne som eksempler på de tilhørende overskrifter. Eksempelvis er "Costa Rica" en destination, "Wi-Fi" en facilitet og "Centrum" et nabolag. De værdier, der knyttes til overskriften Design, skal være varianter af en temmelig specifik kategori, f.eks. sandaler eller højhælede sko, hvorimod de værdier, der knyttes til overskriften Type, kan være varianter af bredere kategorier såsom lysarmaturer eller sko.

Der koster ikke noget at tilføje aktiver til websiteinfo, men du debiteres som normalt for klik på din annonce.

Optimale løsninger

Sørg for at have disse optimale løsninger for øje, når du opretter eller optimerer websiteinfo:

• Opret først websiteinfo på kontoniveau: Hvis du først tilføjer websiteinfo på kontoniveau, kan du opnå den optimale dækning af websiteinfo hurtigere, men sørg for, at den er relevant for alle dine kampagner og annoncegrupper.
  • Giv nok oplysninger. Det optimale er at inkludere mindst 4 værdier pr. overskrift.
  • Øg dine muligheder. Tilføj mere end ét overskriftsværdisæt. Hvis du har flere sæt med udvidelser med websiteinfo, får du flere muligheder, og det øger sandsynligheden for, at der vises et relevant aktiv sammen med din annonce.
  • Vælg det rette format. I modsætning til infotekstaktiver, der kan fremhæve ét unikt aspekt ved din virksomhed med få ord, skal websiteinfo vise en hel gruppe af produkter eller tjenester, som din virksomhed tilbyder.
  • Sørg for, at dynamisk websiteinfo er aktiveret. Hvis dynamisk websiteinfo er aktiveret, giver det systemet flere muligheder for at vise aktiver sammen med dine annoncer. Denne type websiteinfo forventes at forbedre din annonces effektivitet og vises muligvis sammen med eller i stedet for manuelt oprettet websiteinfo. Hvis du ikke længere vil have et automatisk oprettet aktiv vist sammen med dine annoncer, kan du sætte det på pause eller fjerne det.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Tilføj aktiver til websiteinfo

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på plusknappen og derefter på Aktiv til websiteinfo.
  5. Vælg det niveau, som aktivet til websiteinfo skal tilføjes på, på rullemenuen "Føj til".
  6. Gør følgende for at oprette et nyt aktiv til websiteinfo:
    • Vælg et sprog og en overskrift på rullemenuerne. Overskriften bliver vist foran de værdier (aktiver til websiteinfo), du angiver.
    • Angiv mindst tre værdier.
    • Klik på rullemenuen Avancerede indstillinger for eventuelt at angive en tidsplan, så dit aktiv bliver vises inden for et bestemt dato- og tidsinterval.
  7. Gør følgende for at tilføje et allerede oprettet aktiv til websiteinfo:
    • Klik på Brug et allerede oprettet aktiv.
    • Markér afkrydsningsfelterne ud for de websiteinfo, du vil tilføje.
  8. Klik på Gem.

Rediger aktiver til websiteinfo

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Du kan nu se en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  5. Vælg Aktiv til websiteinfo på listen oven for værktøjslinjen i tabellen.
  6. Klik på blyantikonet Rediger ud for det aktiv, du vil redigere, og vælg Rediger.
  7. Klik på Gem.

Effektivitet og rapporter

Følg denne vejledning for at vist effektivitetsdata for individuelle aktiver til websiteinfo i Google Ads:
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på overskriften for den relevante type aktiv på oversigtskortet Aktiver til websiteinfo.
  5. Filtrér efter "Automatisk oprettede" under "Kilde".

Fjern aktiver til websiteinfo, eller sæt dem på pause

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Klik på overskriften for den relevante type aktiv på oversigtskortet Aktiver til websiteinfo.
    1. Gør følgende for at fjerne flere aktiver til undersidelinks eller sætte dem på pause:
      1. Vælg aktiverne ved at markere afkrydsningsfeltet.
      2. Klik på Sæt på pause eller Fjern på den blå bjælke øverst.
    2. Gør følgende for at fjerne et enkelt aktiv eller sætte det på pause:
      1. Vælg aktivet ved at klikke på rullemenuen ud for den farvede indikator.
      2. Vælg Sæt på pause eller Fjern.

Relaterede links